Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók a Hörmanntól

2009-01-09 18:05:42 |

A családi házak bejárati ajtói igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Hosszú éveken át kell kopásmentesen nyílniuk és záródniuk, ellenállni az időjárás viszontagságainak, megfelelni a biztonsági követelményeknek, és mindemellett az sem árt, ha esztétikusak és összhangban vannak az épület külső megjelenésével. Mindezeket a követelményeket nem egyszerű összeegyeztetni úgy, hogy az ár-érték arány még megfelelő maradjon.

A Hörmann nemrégiben acélból készített ajtóinak termékpalettáját kiegészítette a Thermoline-sorozattal. Ezek a bejárati ajtók pontosan a fenti elvárásoknak felelnek meg.
Vásárlóink a Hörmann-termékektől azt várják el, hogy hosszú távra nyújtsanak megoldást. A Thermoline-ajtók kiválóan testesítik meg a legfontosabb értékeket: megbízhatóak, esztétikusak és megfizethetőek.
A Thermoline bejárati ajtó a legmodernebb gyártási technológiával készül. Műszaki megoldásai kiforrottak, a Hörmann évtizedes tapasztalataira támaszkodnak. Az ajtót a Mabisz is bevizsgálta, s engedélyezte, amihez nagymértékben hozzájárult a rendkívül stabil, hőszigetelt ajtólap, a szériában több pontos reteszelés és a három irányban állítható pántok.
Az ajtókat acélból készítik, ezért hosszú évek múlva is megtartják alakjukat, és hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak. Az acélajtó felületét tűzihorganyzással védik a korrózió ellen. Felületén poliészter bevonatot találunk, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót szinte bármilyen színben meg lehessen rendelni.

A fogyasztók számtalan szín és üvegezési variáció közül választhatnak, ami biztosítja, hogy az ajtó megfeleljen ízlésüknek, és összhangban legyen az épület megjelenésével.
Külön kiemeljük, hogy a Thermoline ajtókhoz rendelhető formában és színben is megegyező garázskapu. Ez a szempont akkor válik döntő jelentőségűvé, amikor a kapu és az ajtó közös fronton található.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ablakcsere panellakásokban

A felújítási munkáknál lényeges szempont, hogy minőségi javulást a legkevesebb anyagi ráfordítással lehessen elérni. A panellakásoknál ez a szempont a nyílászárók résszigetelésével eleinte...


Mázolási trükkök, javítások

A lakásokban számos berendezési tárgy zománcfestékes bevonatot kap. Ez főként a régebben épült lakásoknál jelentős felület, aminek a felújítása előbb utóbb esedékessé válik.