Helytakarékos tárolás

2011-11-01 23:30:22 | Módosítva: 2011-11-01 23:30:22

Otthonunk alapterületi kapacitása általában véges, ezért nagyobb terjedelmű eszközeink többségének gondos tárolása akár időszakosan is körültekintő és biztonságos megoldásokat igényel. A legnagyobb problémát általában a kerékpár, a létra, a vasalódeszka és a ruhaszárító elhelyezése jelenti, de toplistán lehet a roller, a babakocsi is. Gyakran hisszük, hogy most már „fullon” vagyunk, pedig otthonunkban tárolásra alkalmasak a falfelületek és a mennyezet is.

Az átgondolt tárolási módok mindig számolnak a falfelületekkel és a mennyezettel, ehhez segítségként ajánljuk a „Garázsprogramot”. Ennek elemeit a gyártók rendkívül strapabíró, falra vagy mennyezetre szerelhető kampók, horgok, riglik, speciálisan a kerékpárunk, létránk, porszívónk helytakarékos elhelyezésére fejlesztették ki. Ezek többsége megfelelő szögben állítható, nagy terhelhetőséggel – egy fali fogas akár 100 kg-t is elbír – így biztonságosan használhatjuk. Például csuklópántos S kampóval síléceinket tarthatjuk a falon, melyek ezáltal sportdekorációként is szolgálnak, főleg, ha mellé kerül – 2 U horgon állítva/fektetve – szörfdeszkánk is, vagy a mennyezetről lelógatjuk bringánkat falba rögzített spéci kerékpártartóról. A T alakú plafonfogas szintén praktikus lehet, mivel párban felszerelve akár az egész helyiség hosszában el tudjuk helyezni rajta szokatlanul hosszú holmijainkat. A Garázsprogram elemei az Ezermester bolthálózatnál kaphatók, ahol egyúttal a legcélszerűbb tárolási módokhoz is tudnak javaslattal szolgálni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Polc variációk

A polc lehet bonyolult, ami az unalmas falbeugrót mozgalmasság teszi… Polcokról szóló írást, szinte minden hónapban meg lehetne jelentetni, mert annyi variáció születik meg...


Norvég elektromos fűtés megoldás

Az elmúlt időszakok gáz ár változásai miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak az alternatív fűtés megoldások. Cégünk világszerte ismert norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival kínál komplett,...