Helytakarékos tárolás

2011-11-01 23:30:22 | Módosítva: 2011-11-01 23:30:22

Otthonunk alapterületi kapacitása általában véges, ezért nagyobb terjedelmű eszközeink többségének gondos tárolása akár időszakosan is körültekintő és biztonságos megoldásokat igényel. A legnagyobb problémát általában a kerékpár, a létra, a vasalódeszka és a ruhaszárító elhelyezése jelenti, de toplistán lehet a roller, a babakocsi is. Gyakran hisszük, hogy most már „fullon” vagyunk, pedig otthonunkban tárolásra alkalmasak a falfelületek és a mennyezet is.

Az átgondolt tárolási módok mindig számolnak a falfelületekkel és a mennyezettel, ehhez segítségként ajánljuk a „Garázsprogramot”. Ennek elemeit a gyártók rendkívül strapabíró, falra vagy mennyezetre szerelhető kampók, horgok, riglik, speciálisan a kerékpárunk, létránk, porszívónk helytakarékos elhelyezésére fejlesztették ki. Ezek többsége megfelelő szögben állítható, nagy terhelhetőséggel – egy fali fogas akár 100 kg-t is elbír – így biztonságosan használhatjuk. Például csuklópántos S kampóval síléceinket tarthatjuk a falon, melyek ezáltal sportdekorációként is szolgálnak, főleg, ha mellé kerül – 2 U horgon állítva/fektetve – szörfdeszkánk is, vagy a mennyezetről lelógatjuk bringánkat falba rögzített spéci kerékpártartóról. A T alakú plafonfogas szintén praktikus lehet, mivel párban felszerelve akár az egész helyiség hosszában el tudjuk helyezni rajta szokatlanul hosszú holmijainkat. A Garázsprogram elemei az Ezermester bolthálózatnál kaphatók, ahol egyúttal a legcélszerűbb tárolási módokhoz is tudnak javaslattal szolgálni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szekrények a falon

A fehér korpuszú szekrény fautánzatú ajtóihoz illő a natúr fa polc, a felső, fehér színű, nyitott polcos szekrény pedig az alsó bútordarabbal harmonizál Bár manapság a...


Energy Saving System

A hőszigetelés az év minden szakában megtérül. Míg a hideg évszakokban melegen tartja a falakat, addig nyáron a hőszigetelés tulajdonképpen úgy működik, mint egy légkondicionáló. A Murexin...