A mindennapok kényelme

Stilla étkezők

2013-02-27 13:31:52 | Módosítva: 2013-03-05 14:20:51

Ha minőségi étkező bútorok széles kínálatára gondolunk, a Stilla márkanév sokaknak az elsők között jut eszébe. Közkedveltek a nagyméretűre bővíthető, akár 12 fő számára is helyet biztosító étkező garnitúráik, valamint a kicsi, panellakásokba elhelyezhető étkezőasztalaik és székeik.

Az elmúlt hónapokban számos új taggal bővült a Stilla család. Az új asztalok színben és stílusban harmonizálnak, bővíthetőek, és több fajta széket is párosíthatunk hozzájuk. Az új, furnérozott felületű asztalok tökéletesen megfelelnek egy család étkezőasztallal szemben támasztott követelményeinek. A székek kínálata a jelentősen kibővült választéknak köszönhetően a változatos vásárlói ízlésvilágnak tökéletesen megfelel.

Természetesen mindannyiunknak fontos szempont az ár-érték arány. A Stilla család jó minőségű termékeket kínál megfizethető áron, ugyanakkor forgalmazója a használhatóságra és a külső megjelenésre is kiemelt figyelmet fordít.

A székkínálat magasabb minőségi követelményeknek megfelelő, kitűnő ár-érték arányú termékekkel bővült. Egyes típusai összeszerelve vásárolhatók meg, a korábbi lapra szerelt állapotúakhoz képest. Azokhoz a termékekhez, amelyek utólagos szerelést igényelnek, természetesen biztosítva van rajzos szerelési útmutató, így könnyedén összeállíthatók otthonunkban.

Az újdonságok között akadnak tömörfa vázzal és textil bevonattal készült darabok, színükben az új asztalokhoz igazodva. Háttámlájuk kárpitozott, formaviláguk a „retro” stílust idézi.

Természetesen nem maradnak el a klasszikus és a modern stílust képviselő termékek sem, hiszen legyen szó bármelyikről is, sokak által kedveltek. Előbbiek háttámlája elegáns, kárpitozott betéttel készült, a modernebbeké tömörfából. Mutatós megjelenésükkel „feldobhatjuk” étkezőnket. A könnyen tisztítható, jó minőségű textilbőr bevonatú székek kínálata is bővült. Divatos színekben, cseresznye, wenge és fehér lábakkal választhatjuk.

A Stilla termékeket és az üzletek elérhetőségeit megtekintheti
a következő honlapon: www.stillaeu.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: stilla, étkező, asztal

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Trükkös asztalok

A kis alapterületű lakásokban élők minden talpalatnyi helyet kénytelenek úgy kihasználni, hogy mindennek legyen helye, és mégse legyen akadálypálya a lakás. Ilyen körülmények között pedig még...


Függő pihenők kertbe, teraszra

Képes, ötletadó összeállításunkbanközös, hogyvalamennyi bútordarab fel van függesztve, vagy a mennyezetről lógó kötélzetre vagy valamilyen állványszerkezetről lelógatva. A bemutatott darabok jó...