A padlótól a mennyezetig

2012-07-04 21:48:37 | Módosítva: 2012-07-04 21:48:37

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, tapéta, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A DIEGO mára már több, mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában és Szlovákiában összesen 121 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

A DIEGO 2012-es függönykollekciója ma már közel 500 féle termékből áll. A legnépszerűbb textilekből egyedülálló színsorokat komponáltak, és olyan újdonságokkal bővítették a kínálatot, mint a bútorszövetnek is alkalmas függönyök, műbőrök; vagy éppen a pamutok és a színes vásznak világa. A függönyök tökéletes elkészítéséhez, rendeltetésszerű használatához minden szükséges kiegészítő termék kapható. A függönyök ráncolását behúzó szalagok segítségével lehet látványosan és szakszerűen megoldani. A kollekció 20 különféle behúzót tartalmaz, a vízszintes raffoló behúzótól a darázsmintán át a csokros behúzóig.

A laminált padló kínálat az elmúlt 15 évben mind dizájnban, mind technológiailag hihetetlen fejlődésen esett át. Egy azonban bizton elmondható: a DIEGO laminált padló választékával mindig az élen járt, s pozíciójához az új kollekcióval is hű maradt. A fogyasztói igényeket, nemzetközi divatirányzatokat szem előtt tartva a WOOD STEP kínálatot új dekorokkal színesítette meg, s a TREND vonal kifejlesztésével egy újabb magasságba emelte.

A szőnyeg pompás kiegészítő: ha szükséges feldobja, ha kell, lenyugtatja a teret. Egy minimál bútor klasszikus szőnyeggel: máris miénk a felkapott eklektika. A DIEGO új szőnyegkollekciójában megtartotta a legsikeresebb termékeket, a trendkövetőknek újabb színsorokat gyúrt, és kiemelt figyelmet fordított a natúr- és natúr hatású termékek fejlesztésére. A natúr hatású szőnyegei hihetetlenül praktikusak, könnyen tisztíthatók, így előszobába, nagyobb forgalmú terekbe is kiválóan alkalmasak. A fa ikonokkal jelölt dizájnok, kültéren is nyugodtan használhatók, mert áteresztik a vizet, és látványukkal a legtermészetesebb enteriőrbe is tökéletesen illeszkednek.

Egyetlen dizájn csík, vagy teljes felület? Lendületes minták a térben, vagy éppen nyugtató, homogén falak? Pasztell lombok, bőrhatású textúrák, ipari retro, romantikus virágözön, vagy éppen főúri ornamentika? A megfrissített tapétaválasztékában minden enteriőrhöz megtalálhatjuk a választ. A tökéletes harmóniához pedig álomszép tapétalámpákat ajánlunk minden tapéta típusból.
A padlószőnyeg választék dinamikus fejlesztésével egy egyedülállóan gazdag stílus- és minőség választékot teremtett a padlószőnyeg piacon. Talpkényeztető süppedős felületek, újra álmodott, könnyen tisztítható, látványos természetes hatású burkolatok, álomszép, velúrhatású kollekciók teszik egésszé a kínálatot.

www.diego.hu

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: diego, függöny, padló, pvc

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szőnyegpadlók reneszánsza

A szőnyegek a lakástextíliák csoportjába sorolhatók, és padozatok, falak védelmére, díszítésére szolgáltak, szolgálnak. Ma már jelentős százalékban ipari termék, és felhasználási módja is óriási...


Ajtók utólagos hangszigetelése

Erre akkor van szükség, ha csukott ajtó mellett a folyosóról, vagy a másik szobából túlságosan kellemetlen és zavaró zajok, hangok hallatszanak át a szomszédos helyiségbe. Ez többnyire az olcsó,...