A padlótól a mennyezetig

2012-07-04 21:48:37 | Módosítva: 2012-07-04 21:48:37

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, tapéta, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A DIEGO mára már több, mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában és Szlovákiában összesen 121 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.

A DIEGO 2012-es függönykollekciója ma már közel 500 féle termékből áll. A legnépszerűbb textilekből egyedülálló színsorokat komponáltak, és olyan újdonságokkal bővítették a kínálatot, mint a bútorszövetnek is alkalmas függönyök, műbőrök; vagy éppen a pamutok és a színes vásznak világa. A függönyök tökéletes elkészítéséhez, rendeltetésszerű használatához minden szükséges kiegészítő termék kapható. A függönyök ráncolását behúzó szalagok segítségével lehet látványosan és szakszerűen megoldani. A kollekció 20 különféle behúzót tartalmaz, a vízszintes raffoló behúzótól a darázsmintán át a csokros behúzóig.

A laminált padló kínálat az elmúlt 15 évben mind dizájnban, mind technológiailag hihetetlen fejlődésen esett át. Egy azonban bizton elmondható: a DIEGO laminált padló választékával mindig az élen járt, s pozíciójához az új kollekcióval is hű maradt. A fogyasztói igényeket, nemzetközi divatirányzatokat szem előtt tartva a WOOD STEP kínálatot új dekorokkal színesítette meg, s a TREND vonal kifejlesztésével egy újabb magasságba emelte.

A szőnyeg pompás kiegészítő: ha szükséges feldobja, ha kell, lenyugtatja a teret. Egy minimál bútor klasszikus szőnyeggel: máris miénk a felkapott eklektika. A DIEGO új szőnyegkollekciójában megtartotta a legsikeresebb termékeket, a trendkövetőknek újabb színsorokat gyúrt, és kiemelt figyelmet fordított a natúr- és natúr hatású termékek fejlesztésére. A natúr hatású szőnyegei hihetetlenül praktikusak, könnyen tisztíthatók, így előszobába, nagyobb forgalmú terekbe is kiválóan alkalmasak. A fa ikonokkal jelölt dizájnok, kültéren is nyugodtan használhatók, mert áteresztik a vizet, és látványukkal a legtermészetesebb enteriőrbe is tökéletesen illeszkednek.

Egyetlen dizájn csík, vagy teljes felület? Lendületes minták a térben, vagy éppen nyugtató, homogén falak? Pasztell lombok, bőrhatású textúrák, ipari retro, romantikus virágözön, vagy éppen főúri ornamentika? A megfrissített tapétaválasztékában minden enteriőrhöz megtalálhatjuk a választ. A tökéletes harmóniához pedig álomszép tapétalámpákat ajánlunk minden tapéta típusból.
A padlószőnyeg választék dinamikus fejlesztésével egy egyedülállóan gazdag stílus- és minőség választékot teremtett a padlószőnyeg piacon. Talpkényeztető süppedős felületek, újra álmodott, könnyen tisztítható, látványos természetes hatású burkolatok, álomszép, velúrhatású kollekciók teszik egésszé a kínálatot.

www.diego.hu

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: diego, függöny, padló, pvc

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Műanyag fal- és mennyezetburkoló

A fenyő lambériát senkinek sem kell bemutatni, gyorsan és esztétikusan boríthatóak vele nagy falfelületek. Hátránya, hogy nehezen tisztítható, és nedves helyiségekben nem használható.


Vízálló laminált padló

Korábban a laminált padlókat a szakemberek egyáltalán nem ajánlották nedves helyiségekbe. A melegburkoló mesterek még a laminált feltörlésétől is óvták a lakástulajdonost, vagy legalábbis azt...