GrünPower napkollektorok és napelemek

2012-07-08 14:56:04 | Módosítva: 2012-07-08 14:56:04

A GrünPower napkollektorok széles körben elterjedtek Magyarországon kiváló ár-érték arányuk és megbízható működésük miatt. Mára már több ezer magyar háztartás rezsiköltségeit csökkentik a jól ismert zöld-kék márkajelű termékek.

A GrünPower felhasználók arról számolnak be, hogy évi kb. 100 000 forintot tudnak megtakarítani a napkollektor rendszerük segítségével és nagyobb mennyiségben áll a rendelkezésükre melegvíz, mint a korábbi, elavult gáz vagy elektromos árammal működtetett készülékek esetében.

A készülékek telepítése rendkívül egyszerű és akár egy nap alatt elvégezhető. A napkollektor tetőre rögzítését követően már csak egy hidegvíz betápra van szükség. A megtermelt melegvizet közvetlenül a bojlerre vagy a kombi kazánra javasolt rákötni, ezáltal a már meglévő csővezetékeken jut el a melegvíz a szaniter kivezetésekig. Ez az egyszerű és tiszta bekötési mód természetesen nemcsak a telepítés költségeit csökkenti, de a háziasszonyokat is megkíméli a napokig tartó takarítástól.

A GrünPower Technik – a tudatos termékfejlesztésnek köszönhetően – kizárólag nagyhatásfokú turbós vákuumcsövekkel szereli a napkollektorait. 2011-től fűtésrásegítéses napkollektor rendszerekkel és elektromos áramot előállító napelem rendszerekkel bővült a termékválaszték.
A nagy közönségsikert arató BIG PIPE rendszerek, akár fűtésrásegítésre is köthetők, amivel a késő őszi és kora tavaszi hónapokban jelentősen csökkenthetők a fűtési költségek.

A legújabb termékek, a GrünPower monokristály napelem rendszerek pedig elektromos áramot állítanak elő. A megtermelt „zöld” elektromos energiát felhasználhatjuk háztartásunkban, vagy akár el is „adhatjuk” a szolgáltatónak.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Okos „smart” napelemes rendszerek

Egy napelemes rendszer környezetbarát, gazdaságos, függetlenséget ad. Számos előnye mellett azonban vannak gyenge pontjai is. Ezek közül az egyik legfontosabbat küszöbölik ki az „okos” vagy...


Szolár kerti lámpák

A kert esti megvilágítása nemcsak a szép látvány miatt, hanem biztonság szempontjából is fontos. A kertben jól elhelyezett lámpatestekkel a növényzet szépségét is ki lehet hangsúlyozni. Ehhez újabb...