A szaktudás evolúciója

Újgenerációs fejszék

2010-11-23 23:39:27 | Módosítva: 2010-11-23 23:40:20

A 360 éves Fiskars - követve az eddigi hagyományokat - olyan kerti szerszámokat fejlesztett ki, amelyek csökkentik a fáradtságérzetet, a megerőltetést és a nagy erőkifejtést, amivel gyakran azonosítják a kerti munkát.

A Fiskars új generációs fejszéi a több évtizedes tapasztalatra és a szigorú ellenőrzési folyamatokra építve biztosítják a kitűnő minőséget. A javított fejgeometria, illetve a fej és a nyél közötti tökéletes egyensúly biztosítja a lehető legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legkényelmesebb használatot. A markolat felülete puha, fogása kényelmes, a nyél vége ívesen visszahajló, így a kéz nem csúszik le a nyélről. A FibercompTM anyagú nyél könnyűvé és tartóssá teszi a fejszét. Az új tartóval még biztonságosabb a tárolás és szállítás.

A Fiskars új fejszecsaládját famegmunkálásra, ácsmunkára, ágritkításra, favágásra és kuglizásra használható 4 általános/gallyazó fejsze, illetve 3, a tűzifa előkészítésére alkalmas hasítófejsze alkotja, amelyek különböző méretben kaphatók az eltérő feladatoknak megfelelően.
Az új fejszék típusszámát rányomták a nyélre, hogy a későbbiekben is könnyebben beazonosíthatók legyenek.
A Fiskars új generációs fejszéi elnyerték a RedDot "Legjobbak legjobbjának" járó rangos formatervezői díjat.

Made in Finland
http://www.fiskars.hu/
Fiskars Brands Finland Oy Magyarországi Fióktelepe
E-mail: fiskars@fiskars.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Metsző- és ágvágó ollók

A kertek tulajdonosai nagyon jól tudják, hogy az elültetett bokrok, fák szinte észrevétlenül megnőnek, és ha ezek nincsenek rendszeresen visszavágva, bizony hamar elterebélyesednek. A fás ágakat...


A tűzifaaprítás művészete

Nincs is jobb, mint egy hideg téli estén odaülni a kályha vagy kandalló mellé, ésélvezni a ropogó fa melegét, miközben a lángok táncoló fényjátékot vetítenek a szoba falára. Különösen jól esik...