Kertészkedés könnyedén

Új vágási mechanizmus a Fiskarstól

2009-05-22 01:12:46 |

A Fiskars mindig a felhasználók igényeit tartja szem előtt. A fejlesztések során az alapvető szempont minden esetben az ergonomikus, könnyű, nagy erőátvitelű, felhasználóbarát termékek létrehozása, hogy hatékonyabban és biztonságosabban tudja elvégezni a kerti feladatokat.

2009-ben a Fiskars büszkén mutatja be legújabb fejlesztését, a Finnországban gyártott PowerStep™ technológiájú metszőollót és ágvágót. Ez a forradalmian új mechanizmus megkönnyíti a munkát minden kertész számára, megszünteti a fájdalmat és a megerőltetést, növeli a kertészkedés nyújtotta örömteli élményt. A munkafolyamatot több „lépésre” osztja a szerkezet, és a vágások alatt egyenlő erőelosztást tesz lehetővé.
Az új technológia használatánál 1, 2 vagy 3 „lépésben” vághat. A szerszám automatikusan kiválasztja a megfelelő beállítást, az elvágandó ág/gally vastagságának függvényében. Az új PowerStep™ technológiát azért tervezték, hogy csökkentse az erőkifejtési csúcsokat, és így limitálja a felhasználót érő fájdalmat és megerőltetést.
Ha kevesebb erőkifejtés szükséges, akkor az emberek több időt szentelnek szenvedélyeiknek, ezért szívesebben töltik a kertben szabadidejüket, és élvezettel végzik szabadidős tevékenységeiket.
Most pedig irány az udvar és mutassa meg ki az Úr a kertben!
A Fiskars Brands Finland Oy Fióktelep termékeiről bővebb információt a www.fiskars.hu honlapon találhat.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Metszőollók testre-, és munkára szabva

A metszőollók zavarba ejtő választékával találkozhat az ember, ha betér egy komolyabb szakboltba, vagy ellátogat egy internetes áruházba. Az, hogy szinte minden munkafolyamatra (fásmetszés,...


Metszés logikai alapokon

Sokan gondolják, hogy metszeni bonyolult dolog, ezért félnek is belevágni, nehogy valamit elrontsanak. A különleges koronaformák kialakítása tényleg nem egyszerű, hiszen több évre előre kell látni,...