Kertészkedés könnyedén

Új vágási mechanizmus a Fiskarstól

2009-05-22 01:12:46 |

A Fiskars mindig a felhasználók igényeit tartja szem előtt. A fejlesztések során az alapvető szempont minden esetben az ergonomikus, könnyű, nagy erőátvitelű, felhasználóbarát termékek létrehozása, hogy hatékonyabban és biztonságosabban tudja elvégezni a kerti feladatokat.

2009-ben a Fiskars büszkén mutatja be legújabb fejlesztését, a Finnországban gyártott PowerStep™ technológiájú metszőollót és ágvágót. Ez a forradalmian új mechanizmus megkönnyíti a munkát minden kertész számára, megszünteti a fájdalmat és a megerőltetést, növeli a kertészkedés nyújtotta örömteli élményt. A munkafolyamatot több „lépésre” osztja a szerkezet, és a vágások alatt egyenlő erőelosztást tesz lehetővé.
Az új technológia használatánál 1, 2 vagy 3 „lépésben” vághat. A szerszám automatikusan kiválasztja a megfelelő beállítást, az elvágandó ág/gally vastagságának függvényében. Az új PowerStep™ technológiát azért tervezték, hogy csökkentse az erőkifejtési csúcsokat, és így limitálja a felhasználót érő fájdalmat és megerőltetést.
Ha kevesebb erőkifejtés szükséges, akkor az emberek több időt szentelnek szenvedélyeiknek, ezért szívesebben töltik a kertben szabadidejüket, és élvezettel végzik szabadidős tevékenységeiket.
Most pedig irány az udvar és mutassa meg ki az Úr a kertben!
A Fiskars Brands Finland Oy Fióktelep termékeiről bővebb információt a www.fiskars.hu honlapon találhat.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Metszőollók testre-, és munkára szabva

A metszőollók zavarba ejtő választékával találkozhat az ember, ha betér egy komolyabb szakboltba, vagy ellátogat egy internetes áruházba. Az, hogy szinte minden munkafolyamatra (fásmetszés,...


Metsző- és ágvágó ollók

A kertek tulajdonosai nagyon jól tudják, hogy az elültetett bokrok, fák szinte észrevétlenül megnőnek, és ha ezek nincsenek rendszeresen visszavágva, bizony hamar elterebélyesednek. A fás ágakat...