Igényes kivitelű képkeretek az M-Plast-tól

2011-01-22 19:37:15 | Módosítva: 2011-02-06 22:25:24

Egy-egy jól sikerült fényképhez, kedvelt reprodukcióhoz, vagy kisebb festményekhez elég nehéz megtalálni a megfelelő stílusú, méretben is megfelelő képkeretet.

Aki azonban igényes minőségű és szabványméretű kész képkeretet keres, az M-Plast Kft. széles keretválasztékában biztosan talál az ízlésének megfelelőt.
A képkeretek speciális anyaga szintetikus fának is nevezhető, a fajsúlya azonos a fenyőfáéval. Könnyen - a fához hasonlóan - fúrható, fűrésszel vágható, szegelhető. Nem pereg le róla a dísz, mint a gipsz rátétnél. Vízálló, akár kültérre is használható (ebben az esetben UV álló festéket használnak bevonatként), vagy fürdőszobában a kád fölé is helyezhető. A választékban több mint százötvenféle minta van, többek között kör, ovális, négyszögletes alakban, van közöttük szecessziós jellegű, sőt ritka ikernyílású forma, illetve különleges alakú velencei tükörkeret is. A színek is nagyon változatosak; a kétféle antikolt aranytól a mahagónin, a cseresznyén, a fehéren, a barnán, vagy a csontszínen keresztül egészen a feketéig terjed. Ezek a különféle stílusú és méretű képkeretek, amelyek Ausztriában és Németországban is nagyon kedveltek, az Interneten megtekinthetők. Amelyik pedig megtetszik, azt telefonon, faxon, e-mailben, vagy akár levélben is meg lehet rendelni. A kiválasztott képkeretet a megrendelést követően csomagküldő szolgálattal, vagy postán utánvétellel juttatják el a megrendelőhöz.
A képkeret választékból ízelítőként íme néhány szép darab.

M-Plast Műanyagfeldolgozó Kft.
5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.
Telefon: (+36-66) 441-078
Fax: (+36-66) 325-584 http://www.m-plast.hu/

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: képkeret, fénykép, keret

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kéretlen levél, telefon

Informatikai világunk egyik káros mellékhatása, hogy folyamatosan kéretlen megkereséseknek vagyunk kitéve. Megszólal atelefonunk, és üzleti ajánlatokkal próbálnak bombázni bennünket. Email...


Szúnyogháló utólag

Közeledik a szúnyog időszak, és az enyhe tél folytán valószínűleg az átlagosnál nagyobb lesz a vérszívók száma. Lakásunkat leghatékonyabban szúnyoghálóval védhetjük meg a támadóktól.