Igényes kivitelű képkeretek az M-Plast-tól

2011-01-22 19:37:15 | Módosítva: 2011-02-06 22:25:24

Egy-egy jól sikerült fényképhez, kedvelt reprodukcióhoz, vagy kisebb festményekhez elég nehéz megtalálni a megfelelő stílusú, méretben is megfelelő képkeretet.

Aki azonban igényes minőségű és szabványméretű kész képkeretet keres, az M-Plast Kft. széles keretválasztékában biztosan talál az ízlésének megfelelőt.
A képkeretek speciális anyaga szintetikus fának is nevezhető, a fajsúlya azonos a fenyőfáéval. Könnyen - a fához hasonlóan - fúrható, fűrésszel vágható, szegelhető. Nem pereg le róla a dísz, mint a gipsz rátétnél. Vízálló, akár kültérre is használható (ebben az esetben UV álló festéket használnak bevonatként), vagy fürdőszobában a kád fölé is helyezhető. A választékban több mint százötvenféle minta van, többek között kör, ovális, négyszögletes alakban, van közöttük szecessziós jellegű, sőt ritka ikernyílású forma, illetve különleges alakú velencei tükörkeret is. A színek is nagyon változatosak; a kétféle antikolt aranytól a mahagónin, a cseresznyén, a fehéren, a barnán, vagy a csontszínen keresztül egészen a feketéig terjed. Ezek a különféle stílusú és méretű képkeretek, amelyek Ausztriában és Németországban is nagyon kedveltek, az Interneten megtekinthetők. Amelyik pedig megtetszik, azt telefonon, faxon, e-mailben, vagy akár levélben is meg lehet rendelni. A kiválasztott képkeretet a megrendelést követően csomagküldő szolgálattal, vagy postán utánvétellel juttatják el a megrendelőhöz.
A képkeret választékból ízelítőként íme néhány szép darab.

M-Plast Műanyagfeldolgozó Kft.
5600 Békéscsaba, Bajza u. 15.
Telefon: (+36-66) 441-078
Fax: (+36-66) 325-584 http://www.m-plast.hu/

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: képkeret, fénykép, keret

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Digitális fényképezőgép akkumulátorok

Még a kis kompakt digitális fényképezőgépek is jelentős áramfelvétellel dolgoznak – elsősorban azegyre növekvő méretű kijelző és a vakuhasználat miatt. Az újabb típusokban lévő Li-ion akkumulátorok...


Épületek állagromlásának lassítása

Bizonyos időnként a betonnak is szüksége van karbantartása, illetve az elhasználódás mértékétől függően javításra, cserére. Bár a megfelelően kivitelezett betonanyagok élettartama hosszú, 10-15...