Szőnyeg, kárpit és folttisztítás az Innoprop szénsavas BIO technológiájával

Padlószőnyeg csere helyett felújítás

2011-02-18 21:46:16 | Módosítva: 2011-02-22 18:30:59

A német Innoprop GmbH által kifejlesztett széndioxidos BIO tisztítási technológia forradalmasítja a padlószőnyegek, kárpitok tisztítását, a foltok eltüntetésének módját. A közismert és a kereskedelemben kapható folttisztítók azonos elven működő; szappan alapú készítmények, melyek használata során az anyag valamilyen módon károsodik. Kifehéredik, a szálak roncsolódnak, vagy a megtisztított terület pár héten belül újra bekoszolódik, szinte magába vonzza a szennyeződéseket tenzid tartalmuk miatt!

Az Innoprop szénsavas BIO tisztítás működési elve, hogy a tisztítószer az anyagot teljes mélységében átjárja, és a milliónyi oxigén buborék felfelé szállva másodpercek alatt a felszínre hozza a szennyeződéseket, alkalmazását követően pedig egyszerűen csak fel kell itatni a felületről a piszkot. Kiválóan alkalmazható minden folt eltávolítására, de fontos, hogy a szennyezettség minél frissebb legyen, mert annál biztosabb a hatékonyság, hiszen ha az anyag szálai már elszíneződtek, annak visszaállítására semmilyen módszer nincs
A padlószőnyegek és kárpitok tisztítására, felújítására fejlesztette ki az Innoprop kétkomponensű BIO tisztítószerét, ami - kivételesen nagy hatásfokú tisztítógépével - szinte csodákra képes. Az alkalmazott nagyteljesítményű gép használata után a padlószőnyegek száradási ideje 3-4 óra, a kárpitoké 4-5 óra. A tisztítási folyamatot impregnálás zárja le, ami védelmet biztosít a tisztított felületeknek a szennyeződés ellen, és későbbiekben könnyebb a takarításuk. A népszerű Flecken Löscher e hajtógáz nélküli BIO termék koncentrált változata a háztartások számára.

Az Innoprop GmbH hatásfoka miatt speciálisnak nevezhető új terméke a saját fejlesztésű, hajtógáz nélküli penészölő és a műanyagtisztító spray. A penészölő sajátossága, hogy nemcsak eltünteti a penészt - akár a feketepenészt is - a csempék fugájából és a csempe mögött is, hanem egy légzáró réteget képez, ami meggátolja az újabb penészesedés kialakulását. Kiválóan használható egyéb felületekhez is. A műanyagtisztító spray használatával tökéletes eredményt lehet elérni a műanyag felületeken, védőréteget alkot a kezelés során, ami gátolja a szennyeződést.

Szabadalmazott termék a Smell Air szagtalanító párna, ami zselés elven működik. Az egyszerű párnácska mindenféle hajtógáz, parfüm nélküli BIO termék. Egy párna egy 20 m2-es helyiség tökéletes szagtalanítására képes. Akár 12 héten át megszünteti a cigaretta, a konyhai és egyéb problémás szagokat, azokat nem egy másik illattal elnyomva, hanem egyszerűen lebontva. Lakásokba, irodákba, üzlethelyiségekbe, gépkocsikba ajánljuk.


Termékeinket, szolgáltatásainkat honlapunkon részletesen megismerheti. Ha felkeltettük érdeklődését szívesen felkeressük Önt is egy személyes termékbemutató tartására.
NETFuture Kft.
1174. Budapest, Jósika u. 53.
e-mail: info@netfuture.hu
www.netfuture.hu

"Forradalmasítjuk a tisztaságot!"

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mire jó és nem jó a magasnyomású mosó

A szakkereskedésekben és hipermarketekben már néhány tízezer forintért lehet vásárolni magasnyomású mosót, és úgy tűnik, egy ilyen eszköz nem is nagyon hiányozhat már a kerttulajdonosok...


Billentyűzet tisztítás, fertőtlenítés – „Recept”

A Koronavírus járvány ideje alatt bizonyára sokan dolgozunk otthonról számítógéppel, a szokásosnál több hangsúlyt fektetünk a higiéniára, és valószínűleg az átlagosnál jóval több a szabadidőnk,...