Újabb fejlesztések a MESTER háza táján

2011-12-04 13:50:48 | Módosítva: 2011-12-08 09:30:42

A MESTER ragasztók választéka tovább bővült.

MESTER Erőmester Szerelési Ragasztó

Az Erőmester Szerelési Ragasztó másodpercek alatt kiváló tapadást biztosít. A felhordást követően gyorsan megköt. Már 5 perc elteltével 120 kg/m2 ragasztóerővel bír! A végleges megkötést követően tartósan és erősen ragaszt.

Alkalmazható építőanyagok ragasztására nedvszívó aljzatra kül- és beltérben. Ragasztható vele fa (lépcső, ablakpárkány, lambéria, szegőlécek), álmennyezet, csempe, fém, PVC, díszléc, rozetta, parafa, gipsz stb. Egyenetlen felületen is használhatjuk (max. 8 mm).

MESTER Téli-Nyári Purhab

Valljuk be őszintén: a kereskedők nem lelkesednek a téli purhabokért. „Mikor rendeljek először? Mikortól lesz hideg? Meddig érdemes készletezni? Kemény, hosszú tél lesz?” Ezek nem tervezhető feltételek. Nehéz jól kezelni a helyzetet. Készlethiány, lejárt szavatosság stb.

Most olyan purhabot kínál a MESTER, amely egész évben, mind a négy évszakban jól használható. Télen -10 °-ig, nyáron +35 °C-ig dolgozhatunk vele.
És ami nagyon fontos: 15 hónap szavatossági idő. Ügyes vásárlással két telet is áthidalhatunk vele. Egy speciális szelep lehetővé teszi azt is, hogy fektetve tárolják (a szelepben nincs gumi, ezért nem tud beragadni).

Részletes termékleírások, további információk: www.mester.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: mester, ragasztó, purhab

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ragasztott órák a falon

Hazai és külföldi webshopokban, itthoni szaküzletekben nagy választékban kaphatók falra ragasztható óriásórák. Óraszerkezetük a mutatókkal egy önálló elem, és rendszerint önálló elemek a számok,...


Szálerősített szerelő ragasztók

A T-Rex Glue szerelőragasztó család helyettesíti a csavart, a szeget. Nincs szükség mechanikus alátámasztásra. Képes rögzíteni nehéz anyagokat, akár téglát, csempét, természetes köveket, beton...