Újabb fejlesztések a MESTER háza táján

2011-12-04 13:50:48 | Módosítva: 2011-12-08 09:30:42

A MESTER ragasztók választéka tovább bővült.

MESTER Erőmester Szerelési Ragasztó

Az Erőmester Szerelési Ragasztó másodpercek alatt kiváló tapadást biztosít. A felhordást követően gyorsan megköt. Már 5 perc elteltével 120 kg/m2 ragasztóerővel bír! A végleges megkötést követően tartósan és erősen ragaszt.

Alkalmazható építőanyagok ragasztására nedvszívó aljzatra kül- és beltérben. Ragasztható vele fa (lépcső, ablakpárkány, lambéria, szegőlécek), álmennyezet, csempe, fém, PVC, díszléc, rozetta, parafa, gipsz stb. Egyenetlen felületen is használhatjuk (max. 8 mm).

MESTER Téli-Nyári Purhab

Valljuk be őszintén: a kereskedők nem lelkesednek a téli purhabokért. „Mikor rendeljek először? Mikortól lesz hideg? Meddig érdemes készletezni? Kemény, hosszú tél lesz?” Ezek nem tervezhető feltételek. Nehéz jól kezelni a helyzetet. Készlethiány, lejárt szavatosság stb.

Most olyan purhabot kínál a MESTER, amely egész évben, mind a négy évszakban jól használható. Télen -10 °-ig, nyáron +35 °C-ig dolgozhatunk vele.
És ami nagyon fontos: 15 hónap szavatossági idő. Ügyes vásárlással két telet is áthidalhatunk vele. Egy speciális szelep lehetővé teszi azt is, hogy fektetve tárolják (a szelepben nincs gumi, ezért nem tud beragadni).

Részletes termékleírások, további információk: www.mester.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: mester, ragasztó, purhab

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ezermester Extra 2014/3. énOtthonom: lakásátalakítás, bútorozás

Lapozzon bele!Digitálisformában megvásárolható itt!


Újdonság a tetőn végzet munkákhoz

A Tetőmester sokoldalú segítséget nyújt a tetőn végzett tömítési, javítási munkákhoz. Kiválóan alkalmazható homlokzati munkákhoz, teraszok, erkélyek felújításánál.