Ötletek a MESTER ragasztók használatához

2009-06-01 01:01:35 | Módosítva: 2009-06-01 01:05:44

A MESTER termékcsalád ragasztói számos építőipari és barkácsolási ragasztási feladat megoldására alkalmasak. Ehhez adunk tippeket az alábbi összeállítással.

Szög- és csavarmentes rögzítés MESTER Fix ragasztóval

A MESTER Fix Építési Ragasztó oldószermentes, vizes bázisú, könnyen kezelhető anyag, amely kiválóan alkalmas lambéria elemek, lépcsőfokok rögzítésére, könyöklők, párkányok elhelyezésére.

Díszítéshez használjunk MESTER Díszléc ragasztót

A MESTER Díszléc Stukkó Ragasztó rendeltetése sztiroporból készült díszlécek, lábazati lécek és elemek, álmennyezeti idomok felragasztása. Ugyanilyen jól használható gipszből készült stukkó elemek, rozetták, díszek felhelyezésére is. Csiszolható, festhető és vakolható.

Kontakt ragasztás MESTER Gyorskötésű ragasztóval

Különféle építési, szerelési anyagok (fa, tégla, beton, kő, PVC, fémek, egyes hőszigetelő habok, burkolatok, lapok, lemezek, lécek, kerámia csempe, párkányok) gyors és extra erős ragasztására alkalmas a MESTER Gyorskötésű Kontakt Ragasztó. Nem nedvszívó felületen is tapad. Oldószeres.

Szinte bármit ragaszthatunk a MESTER Szuper ragasztóval

A MESTER Szuper Mindent Ragasztó olyan helyzetekben, felületekre is használható, ahol más anyagok nem. A teljesség igénye nélkül: fa, természetes és műkövek, PVC, csempe, kerámia, üveg, polisztirol, beton, tégla, acél, réz, alumínium felületekre. Gyorsan köt és nagyon erősen ragaszt. Átfesthető, rugalmas és jól terhelhető.

Ismerje meg a MESTER termékeket!

További információ, hasznos tanácsok és nyereményjáték: www.mester.hu
Infóvonal: (1) 430-2920
Optima Forma Kft.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ezermester Extra 2020/3. énKertem: őszi tennivalók

Lapozzonbele!Digitálisformában megvásárolható itt!


Mapei homlokzati hőszigetelés

Ma már egy épület felújításához, vagy egy új családi ház felépítéséhez hozzátartozik a megfelelő hőszigetelés kialakítása. Az épületek homlokzati hőszigetelésével 25-30%-kal csökkenthető a...