Varázsoljon nagyobb nappalit otthonába!

2009-07-22 22:22:26 | Módosítva: 2009-07-30 20:15:52

Szeretné lakását nagyobbnak érezni? Esetleg ráférne egy kis felújítás, hogy újra fehéren ragyogjanak a falak? A nappalink, legyen bármekkora, sohasem elég nagy. Néhány választófal eltűntetésével csodákat művelhetünk. Ám mielőtt lebontanánk a lakást, vagy nagyobb átalakításba kezdenénk, fessük fehérre a falakat!

A fehér falfesték használatát nem korlátozza otthonunk belső terének kialakítása. Egy megfelelő arányokkal, hatalmas ablakokkal rendelkező lakásban is csodálatosan mutat a fehér falfesték. A kisebb helységekben pedig a fehér a lehető legtökéletesebb arra, hogy a rendelkezésre álló fényt a legjobban kihasználjuk. Kis fürdőszobában például, megkétszerezhetjük vele a teret.
Nincs olyan enteriőr, amelyben ne mutatna jól. A fehér népszerű szín, amely sosem lesz divatjamúlt. Minimál stílusú berendezések mellé pedig kifejezetten ajánlott. A fehér falhoz megfelelő gondossággal kiválasztott kiegészítők eleganciát nyújtanak. Ugyanúgy illik egy modern stílusú lakásba, mint egy klasszikus, antik búrotokkal berendezett otthonba.
Mindehhez segítséget nyújtanak Önnek a Supralux Tilatex beltéri falfestékek. Mostantól a munka még könnyebb, mint korábban volt, akár saját maga vág bele, akár szakemberrel festet. A megújult Supralux Tilatex falfesték extra kiadós, kiváló takaróképességgel rendelkezik. Könnyen felhordható, eldolgozható, száradás után egyenletes felületet ad, szépen kifeszül és utólag is könnyen belejavítható, nem foltosodik.

Lehetnek a bútorok is világosak fehér környezetben. Ebben az esetben a világos bútor és a Suprlaux Tilatex-el festett fehér falnál az egész belső tér tágassága növekszik, míg a sötét bútorok fehér környezetben visszahúzódnak, háttérbe kerülnek, és súlyosabbá válnak. Így segít abban, hogy az otthona tényleg olyan legyen, ahogy megálmodta.
A kiemelkedően fehér falakért válassza az extra kiadós Supralux Tilatex beltéri falfestéket, amely 14l-es kiszerelésével akár 154 m2-t le tud festeni. A termék minőségét mesteremberek tesztelték időről időre. Ennek eredményeként az új Supralux Tilatex kielégíti a felhasználó minden igényét.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: falfesték, festés

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Felület előkészítés mázolás előtt

A különféle anyagok felületvédelmét többnyire lakkok, illetve zománcfestékek felhordásával lehet biztosítani. Ehhez azonban olyan alapfelületre van szükség, amelyhez a bevonó anyagok jól tapadnak....


Fényfestés

A fényekkel történő épületfestés, csak időszakosan öltözteti színes ruhákba a házat, vagy amire a fény vetül. Nálunk általában fesztiválok látványossága a fényfestés, mely atűzijátékoknak egy jó,...