Varázsoljon nagyobb nappalit otthonába!

2009-07-22 22:22:26 | Módosítva: 2009-07-30 20:15:52

Szeretné lakását nagyobbnak érezni? Esetleg ráférne egy kis felújítás, hogy újra fehéren ragyogjanak a falak? A nappalink, legyen bármekkora, sohasem elég nagy. Néhány választófal eltűntetésével csodákat művelhetünk. Ám mielőtt lebontanánk a lakást, vagy nagyobb átalakításba kezdenénk, fessük fehérre a falakat!

A fehér falfesték használatát nem korlátozza otthonunk belső terének kialakítása. Egy megfelelő arányokkal, hatalmas ablakokkal rendelkező lakásban is csodálatosan mutat a fehér falfesték. A kisebb helységekben pedig a fehér a lehető legtökéletesebb arra, hogy a rendelkezésre álló fényt a legjobban kihasználjuk. Kis fürdőszobában például, megkétszerezhetjük vele a teret.
Nincs olyan enteriőr, amelyben ne mutatna jól. A fehér népszerű szín, amely sosem lesz divatjamúlt. Minimál stílusú berendezések mellé pedig kifejezetten ajánlott. A fehér falhoz megfelelő gondossággal kiválasztott kiegészítők eleganciát nyújtanak. Ugyanúgy illik egy modern stílusú lakásba, mint egy klasszikus, antik búrotokkal berendezett otthonba.
Mindehhez segítséget nyújtanak Önnek a Supralux Tilatex beltéri falfestékek. Mostantól a munka még könnyebb, mint korábban volt, akár saját maga vág bele, akár szakemberrel festet. A megújult Supralux Tilatex falfesték extra kiadós, kiváló takaróképességgel rendelkezik. Könnyen felhordható, eldolgozható, száradás után egyenletes felületet ad, szépen kifeszül és utólag is könnyen belejavítható, nem foltosodik.

Lehetnek a bútorok is világosak fehér környezetben. Ebben az esetben a világos bútor és a Suprlaux Tilatex-el festett fehér falnál az egész belső tér tágassága növekszik, míg a sötét bútorok fehér környezetben visszahúzódnak, háttérbe kerülnek, és súlyosabbá válnak. Így segít abban, hogy az otthona tényleg olyan legyen, ahogy megálmodta.
A kiemelkedően fehér falakért válassza az extra kiadós Supralux Tilatex beltéri falfestéket, amely 14l-es kiszerelésével akár 154 m2-t le tud festeni. A termék minőségét mesteremberek tesztelték időről időre. Ennek eredményeként az új Supralux Tilatex kielégíti a felhasználó minden igényét.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: falfesték, festés

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Festés helyett tapétázás?

A lakások falainak felújítása általában nagy felfordulással jár. A falak hibáinak kijavítása, majd csiszolása - ami előfeltétele a szép felületnek - köztudottan sok piszokkal jár. És akkor még...


Kis javítások otthon

Otthonunk állandó használatban van, emiatt szinte állandó karbantartást is igényel. Mindemellett folyton meg is hibásodik valami, mert ami elromolhat, az el is romlik. Haezeket időben nem...