Festékek és festőeszközök az Internetről

2009-07-22 22:25:34 | Módosítva: 2009-07-22 23:33:53

Ma már általánosan jellemző, hogy az Interneten keresünk rá a különböző árucikkekre. Legyen szó autóról, élelmiszerről, divatcikkekről vagy akár lakásfelújításhoz szükséges különböző festékekről és ahhoz való eszközökről, az Internet adja a legtöbb információt.

A kolor.hu szakportált fejlesztői azzal a céllal hozták létre a weboldalt, hogy az érdeklődőknek átfogó képet nyújtson az aktuális magyarországi festékpiacról, és összegyűjtse a szakmában használt termékeket és gyártókat. Az odalátogató laikus és a hozzáértő profi is részletes tájékoztatást kap a termékek tulajdonságairól, illetve azok használatáról.
Ha ön lakásfelújítás előtt áll, vagy éppen csak érdeklődik, nem kell mást tennie, mint felkeresnie a www.kolor.hu oldalát, ahol a főoldal jobb és baloldali menüpontjai alatt azonnal tájékozódhat a termékekről. Ha konkrét elképzelése van, akkor ehhez az árukereső funkció nyújt segítséget Önnek, ahova csak beírja a kiválasztott vagy az Ön által már ismert terméket, esetleg a gyártó nevét. Extra segítség hogy azonnal ki is tudja választani az Önhöz legközelebb eső üzletet, ahol a terméket megvásárolhatja.
A weboldal üzemeltetője folyamatosan arra törekszik, hogy a szakmai portálra látogatóknak extra kedvezményeket kínáljon. Egy gyors regisztrációs lehetőséggel Ön még egy regisztrációs kódot is kap, amellyel különböző kedvezményekre tehet szert az oldalon feltüntetett boltokban.
A jelenleg futó akció; regisztráljon és vásároljon egy Tilatex beltéri fehér 16 l-es falfestéket, és ráadásként a kategóriájában jó minőségű hengerrel ajándékozzák meg Önt. Az akció a készlet erejéig él, így érdemes mielőbb regisztrálnia.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: festék, festés

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Markov avatarja

Markov         glettvas

Mindig öröm, ha magunkat ajánlhatom: :)
http://webshop.ezermester.hu/search.php?keyword=glettvas&vendor=&producer=&min_price=&max_price=

iceman5750 avatarja

iceman5750        

hol vehetek antikoló festő glettvasat

Védekezés a rozsda ellen

Ha rozsdáról esik szó, főként az acélanyagok korróziójára gondolunk. Pedig más fémek is károsodhatnak a nedves, agresszív hatások következtében. A fémekfelületi bomlása ugyanis nem kímél semmilyen...


Kerékpárok átfestése

Régebben is értékes volt egy jó kerékpár, ma pedig egyre komolyabb összegbe kerülnek még az egyszerűbb kétkerekűek is. Használat közben persze óhatatlan, hogy a festésük itt-ott megsérül. Az...