Festékek és festőeszközök az Internetről

2009-07-22 22:25:34 | Módosítva: 2009-07-22 23:33:53

Ma már általánosan jellemző, hogy az Interneten keresünk rá a különböző árucikkekre. Legyen szó autóról, élelmiszerről, divatcikkekről vagy akár lakásfelújításhoz szükséges különböző festékekről és ahhoz való eszközökről, az Internet adja a legtöbb információt.

A kolor.hu szakportált fejlesztői azzal a céllal hozták létre a weboldalt, hogy az érdeklődőknek átfogó képet nyújtson az aktuális magyarországi festékpiacról, és összegyűjtse a szakmában használt termékeket és gyártókat. Az odalátogató laikus és a hozzáértő profi is részletes tájékoztatást kap a termékek tulajdonságairól, illetve azok használatáról.
Ha ön lakásfelújítás előtt áll, vagy éppen csak érdeklődik, nem kell mást tennie, mint felkeresnie a www.kolor.hu oldalát, ahol a főoldal jobb és baloldali menüpontjai alatt azonnal tájékozódhat a termékekről. Ha konkrét elképzelése van, akkor ehhez az árukereső funkció nyújt segítséget Önnek, ahova csak beírja a kiválasztott vagy az Ön által már ismert terméket, esetleg a gyártó nevét. Extra segítség hogy azonnal ki is tudja választani az Önhöz legközelebb eső üzletet, ahol a terméket megvásárolhatja.
A weboldal üzemeltetője folyamatosan arra törekszik, hogy a szakmai portálra látogatóknak extra kedvezményeket kínáljon. Egy gyors regisztrációs lehetőséggel Ön még egy regisztrációs kódot is kap, amellyel különböző kedvezményekre tehet szert az oldalon feltüntetett boltokban.
A jelenleg futó akció; regisztráljon és vásároljon egy Tilatex beltéri fehér 16 l-es falfestéket, és ráadásként a kategóriájában jó minőségű hengerrel ajándékozzák meg Önt. Az akció a készlet erejéig él, így érdemes mielőbb regisztrálnia.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: festék, festés

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Markov avatarja

Markov         glettvas

Mindig öröm, ha magunkat ajánlhatom: :)
http://webshop.ezermester.hu/search.php?keyword=glettvas&vendor=&producer=&min_price=&max_price=

iceman5750 avatarja

iceman5750        

hol vehetek antikoló festő glettvasat

Színkeverés

Lakásfelújításkor szinte mindig felmerül a kérdés, hogy a helyiségek falai milyen színűek legyenek. Az új szín megválasztása sok körülménytől függ; pl. a berendezés- és a kárpitok színétől, de...


Színválasztás szakértő segítséggel

Életünket meghatározzák, átszövik a színek, nem mindegy tehát, hogy milyen árnyalatokkal vesszük körül magunkat otthonunkban. Vajon pontosan hogyan befolyásolják a mindennapjainkat, hangulatunkat a...