Elektromos fűtőpanelek

2011-05-29 22:47:47 |

Fűtéskiépítés saját kezűleg, azaz hogyan takaríthatunk meg több százezret a fűtésszerelésen? Ha fűtéskorszerűsítésen gondolkodik, akkor érdemes megismernie!

Ilyenkor tavasszal sokan gondolkodnak lakásfelújításon, építkezésen, korszerűsítésen. Alig hogy leállíthattuk a fűtést, sokan azt tervezik, hogy a következő telet hogyan lehetne kényelmesebben, olcsóbban, gazdaságosabban megúszni. Ha valakinek eltökélt szándéka, hogy a jelenlegei lakását vagy házát energetikailag is korszerűsíti, rádöbben, hogy az nem egyszerű és nem olcsó folyamat.
Ma Magyarországon sokan úgy gondolkodnak, hogy termelnünk kellene valahogyan egy kis plusz energiát. Tőlünk északra, Skandináviában inkább az energia megtartására törekednek, szigetelnek - pontosan, precízen-, mert ott a hideg elleni védekezés nem csak gazdaságossági, hanem létkérdés is.
Ha van egy jól szigetelt lakásunk vagy házunk, akkor felmerül a kérdés, hogyan lehetne a fűtést valahogy könnyen, bosszúságok nélkül és nem pazarló módon megúszni. Erre kínálnak ma az elektromos fűtésrendszerek forgalmazói számtalan, jobbnál jobb megoldást.
Hangsúlyozzuk, hogy kizárólag azok az elektromos fűtésmegoldások jöhetnek szóba, amelyeket önálló fűtésre terveztek, minőségileg kifogástalanok. A piacon található termékek közül úgy lehet a legegyszerűbben kiválasztani a jó megoldást, ha megfelelő szaktanácsot kapunk a forgalmazó cégektől, konkrét információkat bekerülési költségekre és várható üzemeltetési költségekre. Ha ezekre a kérdésekre nem érkezik szakszerű, felelősségteljes válasz, akkor jobb, ha tovább állunk, és keressük a jó megoldást.
A magyar piacon is megtalálható Norvég elektromos fűtőpanelek a Skandináv precizitás és design mellett, kiváló üzemeltetési költségekkel, önálló fűtésként tesznek jó szolgálatot a háztartásokban. Az ilyen fűtőpanelek legfőbb előnye, hogy egyszerűen, négy csavarral a falhoz rögzíthetők, ezen kívül semmiféle szerelést nem igényelnek. Aki látott már szétvésett, fűtésfelújítás alatt álló lakást, az tudja, hogy az egyszerű szerelés nem mellékes dolog. Egy 80 m2-es épületben a fűtésszerelés hagyományos rendszer esetén átlagosan több száz ezer forint, továbbá a készülékek és szerelvények bekerülési költsége magasabb a norvég elektromos rendszereknél.

A Nordart az öt nagy norvég gyártó közül hármat képvisel: az ADAX-ot, GLAMOX-ot és NOREL-t
AZ ADAX NEO képviseli fűtésrendszereink közül a csúcskategóriát, beépített digitális vezérlővel minden fűtési igényre ideális megoldást kínál kiemelkedően egyedi design mellett. (www.adax.hu)
A GLAMOX az egyik legjobb és legrugalmasabb fűtésmegoldás. Tetszőlegesen kialakíthatjuk, akár központi vezérlővel, ha kell, telefonon is vezérelhetjük. (www.glamoxfutes.hu)
A NOREL azok számára kínál ideális megoldást, akik jó minőségű kiegészítő fűtést keresnek.(www.norel.hu)
A Nordart kínálatából úgy alakíthatja ki a fűtésrendszerét, hogy az a jövőben hosszú éveken keresztül gazdaságosan működjön, továbbá a beruházás pillanatában már jelentős összegeket takarítasson meg.

Tájékozódhat a fent megjelölt internetes oldalakról, a www.nordart.hu oldalról, vagy helyi viszonteladóktól.
Bemutatótermek:
1016 Budapest, Csap u. 5.
Telefon: (36-1)-782 6187
2890 Tata, Ady E. u. 13.
Telefon: (+36-20) 955 2629
A Construma szakkiállításon kiemelt kedvezményekkel várjuk az érdeklődőket: G pavilon 504 B

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: fűtés, nordart

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fűtésrendszer tisztítása

Meglepő, de egy új építésű család ház esetén is érdemes az első fűtési szezont a fűtési rendszer „átmosásával” kezdeni, ha pedig azingatlant használtan vásároltuk, különösen igaz ez.


Korszerű fűtési költségmegosztás

A háztartások energiaköltségének több mint 80%-át a fűtés, avíz és a villanyáram költségei adják. Ezek mérése és fogyasztás szerinti elszámolása alapvető feltétele az ésszerű felhasználásnak. Az...