PowerPlus- Az elérhető megoldás

2011-06-09 23:12:46 | Módosítva: 2011-06-12 13:12:43

A hazai piacon kisgépekből elég nagy választékot találunk, az olcsó barkácstól egészen a profiig nagyon széles a paletta. Mégis a legtöbb szakembernek gondot okoz, ha olyan terméket keres, ami megoldást jelent a problémájára és a pénztárcáját is kíméli.

Sokszor előfordul, hogy egy-egy munkához szükségünk lenne egy olyan kisgépre, amit nem használunk folyamatosan, de az olcsó áruházi barkács gépekben nem bízunk, az adott feladathoz egy profi gép pedig túl drága lenne. Erre jelent egy megoldást a PowerPlus sárga kisgép termékcsalád, amelynek extra minőségét a 3 éves garancia is alátámasztja.
A termékcsalád forgalmazását alapos tesztelés előzte meg. Simó Zoltán asztalosmestert kértük meg, hogy munkája során próbálja ki a PowerPlus sárga kisgépcsaládot, és adjon róla szakvéleményt. A teljes termékválasztékot tesztelte, kilátogatott a belgiumi logisztikai központba, és a tervezőkkel is felvette a kapcsolatot, hogy a termékek még inkább felhasználó baráttá váljanak.
A visszajelzések annyira pozitívak voltak, hogy Zoltán igazi „nagykövetté” vált, a tesztelt gépek közül sokat megvásárolt, és kollégáinak, barátainak is szívesen ajánlja őket. Így ezek a termékek a kis- és középvállalkozások számára is kedvező megoldást jelenthetnek.

A sárga gépcsalád mellett a PowerPlus palettáján megtalálhatók az olcsó barkács gépek is, ahol a minőség szintén nem mehet az ár rovására, amit a 2 év garancia is bizonyít. A széles és korszerű termékskála minden elektromos kisgép iránti igényt kielégít. A PowerPlus világítástechnika korszerű lámpáival és energiatakarékos izzóival segíti a munkát.
Mostanában egyre nagyobb hangsúlyt kap környezetünk megóvása, szépítése is. Szívesen csinosítgatjuk házunk táját, kiskertünket, így a minőségi kerti gépek iránt is megnőtt a kereslet. A PowerPlus Garten és a PowerPlus víztechnika termékcsalád itt is a megbízhatóságot egyesíti a kedvező árral. A széles termékválaszték és különböző minőségi kategóriák biztosítják, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.

A PowerPlus termékeket megtalálhatják és megvásárolhatják a PowerPlus szakkereskedő partnereknél, illetve a www.powerplus.hu oldalon.

Nagy Krisztina
Király Szerszám Kft.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kisgép, fűrész, barkács

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Univerzális kombinált fűrész

Bútorkészítésben és bútor-összeillesztésben 100 százalékos precizitást biztosít a Bosch GTM 12 Professional, az egybeépített asztali- és gérvágó fűrész.


Ágvágók, teleszkópos metszőollók, hosszú nyelű fűrészek...

Főleg a fás szárú növények gondozása, metszése ütközhet némi nehézségbe, azok mérete miatt. Sokszor a kezelendő rész jóval magasabban van, mint ahogy azt szabad kézzel elérnénk. Ennek megoldására...