Laminát talajgyakorlatok a Praktikerrel

A lakás, az iroda vagy az üzlet dísze lehet a megfelelő színű- és minőségű padlóburkolat. Érdemes figyelni a laminát padlók tartósságát és minőségét is jelző kopásállósági számra, amely minél nagyobb, annál tartósabbnak ígérkezik a burkolat.

A Praktiker szaküzletekben is ritkán tapasztalható laminát padló választékkal rendelkezik. A vásárlók több mint nyolcvanféle padlóburkoló közül válogathat a kék-sárga áruházakban az ország tizenöt pontján. A padlóburkolás amatőr szerelmeseinek nagy örömére már olyan HDF alapú laminát padlók is kaphatóak, amelyek különleges, önmagát behúzó csap-horony profiljuk révén szakember segítsége nélkül is gyorsan és pontosan illeszthetőek, ráadásul nem igénylik hosszan száradó ragasztó használatát sem.
Nemcsak esztétikus, de gazdaságos megoldást jelenthet a 23-as kopásállóságú, 6 mm vastag laminát padló, amely hálószobák és lakószobák burkolására alkalmas. A 7 mm-es, 31-es kopásállóságú laminátpadlókat előszobákban, szállodai szobákban, kisebb irodákban lehet sikerrel alkalmazni, ezek sima és faerezett mintázattal is kaphatóak a Praktikernél.
Már magasabb kategóriájú, minőségi termékről beszélhetünk a 8-8,5 mm vastag, 32-es kopásállóságú, sima és lépészaj csökkentővel ellátott laminátok esetében. Ezt a színvonalas terméket nagyobb igénybevételnek kitett irodák vagy akár közintézmények burkolására is használják. Az sem véletlen, hogy széles színválasztéka miatt igencsak kedvelt a vásárlók körében. Egyediségét még az is kiemeli, hogy faerezett, hajópadló hatású, kőmintás és antisztatikus kivitelben is kaphatóak. Különlegesség még ebben az árkategóriában a V-fugás laminátpadló, mely gyorsan lelt népszerűségre, hiszen stílusos, természetes lakókörnyezett biztosít.
Különleges fényes felülete miatt igen magas kategóriájú terméknek tekinthető a 8 mm vastag, 33-as kopásállóságú, lépészajcsökkentő-réteggel gyártott laminát, amelyet igényes lakások, irodák vagy üzletek tulajdonosai vásárolnak leginkább. A csúcsminőségű laminátot kereső vásárlók is igen nagy választékot találhatnak a 10-12 mm-es 33-as kopásállóságú, extrém terhelésnek is ellenálló padlóburkolók között a Praktiker áruházakban.

www.praktiker.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: laminát, padló

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elektromos padlófűtés

Nagy melegben nincs jobb érzés, mint mezítláb bemenni a hűvös szobába, és a hideg padlón álldogálni egy jeges italt szürcsölve. Ugyanez a burkolat viszont már korántsem ilyen felemelő egy fagyos...


Rayston - Esztétikus padlók, megbízható vízszigetelések

A ház körül - különösen a mostani időjárási körülmények között - a legtöbb problémát a víz okozza. Mit csináljak a beázó lapos tetővel, mi legyen az alsó szomszédot áztató terasszal? Hogyan oldjam...