2011 a Napellenzők Éve

2011-07-21 23:13:21 | Módosítva: 2011-07-26 23:07:02

Bemutatkoznak a Redőnystúdió & Napellenzőcenter Árnyékolástechnikai Kft termékei

Mi az idei trend? Az intelligens otthon.

Az intelligens otthon kialakításának sikere a tervező asztalon kezdődik. A világítás vezérlése általában a lista elején szerepel, azonban utóbbi időben nagy hangsúlyt kapott az automatizálás további területei, mint pl: az árnyékolók vezérlései is.
A távirányítós megoldásoknak köszönhetően, vagy akár egy fali érintőképernyőről kiválasztva mozgathatjuk a ház összes árnyékolóját, kiegészítve akár időkapcsolóval, szél-fényérzékelővel vagy most már lefagyás érzékelővel is. A rádióvezérlésnek köszönhetően akár a belső világítás fényerejét, de még a napellenzőbe építhető hősugárzó erejét is szabályozhatjuk! Egy új szoftver segítségével az interneten keresztül, akár nyaralás közben is felügyelhetjük árnyékolóink éppen aktuális állapotát. Ha nincs otthon a lakás tulajdonosa, biztonságosabbá is tehetjük otthonunkat általuk, hiszen adott esetben a vezérlés nem csak a redőnyöket engedi le, hanem a biztonságtechnikai távfelügyelet mellett riasztást küld az árnyékolástechnikai távfelügyeletnek is!
„Ez a funkció már Magyarországon is elérhető” – erősítette meg kérdésünkre Németh Gábor a Redőnystúdió & Napellenzőcenter Kft ügyvezetője.
Ha már védelem, akkor a napsugárzás elleni védelemről is beszélnünk kell. A cégnél például több mint 96 féle napellenző típus közül választhatjuk ki a számunkra leginkább kedveset, és fontos tudni, hogy több mint 3500 napellenző szín, és ponyva minta tekinthető meg náluk.
A Napellenzőcenter Kft egyedül az országban, amely olyan napellenzőt mutat be a hazai közönségnek a bemutatótermében, amely az ES-X névre hallgat, és minden idők legnagyobb napellenző alkotása! Mi jellemzi? Öntisztító vászonnal

rendelkezik, V4A minőségi nemesacélból készült, egyedülálló könyökkaros napellenző, mely elnyerte a nemzetközi szintű Reddot Design díjat is! (Több mint 60 nemzet 12000 nevezésével a reddot design award a legnagyobb dizájnversenyekhez tartozik világszerte).
Akárcsak az oldalárnyékolóké, melyek a nem kívánt napsütést hárítják el, a kíváncsi tekintetek mellett. Érdekes lehet a dohányzósátor megalkotása a vendéglátóhelyeken vagy akár munkahelyeken is, hiszen lehetővé teszi a mobil jól szellőző dohányzóhely kiépítését az új dohányzási törvény miatt.
Habár csak néhány terméket ismertettünk, a bemutatóterem felszereltsége kárpótolja a hiányt. A képzett szakemberek készséggel állnak ügyfeleik rendelkezésére. A vállalkozás honlapján pedig naponta olvashatóak az aktuális akciók, láthatunk kisfilmeket, egyéb érdekességeket. Érdemes tehát ellátogatni!
www.redonystudio.hu és
www.napellenzocenter.hu

Redőnystúdió & Napellenzőcenter
Árnyékolástechnikai Kft.
1134 Budapest, Dózsa György út 126. (a Szabolcs utcánál)
Telefon: (+36-1) 782-9938)
Mobil: (+36-30) 246-9913
Nyitva:
Hétfőtől péntekig: 9-17 óra
Szombat: 9-12 óra

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szúnyogháló utólag

Közeledik a szúnyog időszak, és az enyhe tél folytán valószínűleg az átlagosnál nagyobb lesz a vérszívók száma. Lakásunkat leghatékonyabban szúnyoghálóval védhetjük meg a támadóktól.


Értéktároló és hozzáférést biztosító megoldások

Mindenki került már olyan helyzetbe, amikor kénytelen volt kulcsát, belépőkártyáját, vagy egyéb kisebb értékét őrizetlenül hagyni, annak érdekében, hogy saját maga, vagy egy bizonyos személy később...