2011 a Napellenzők Éve

2011-07-21 23:13:21 | Módosítva: 2011-07-26 23:07:02

Bemutatkoznak a Redőnystúdió & Napellenzőcenter Árnyékolástechnikai Kft termékei

Mi az idei trend? Az intelligens otthon.

Az intelligens otthon kialakításának sikere a tervező asztalon kezdődik. A világítás vezérlése általában a lista elején szerepel, azonban utóbbi időben nagy hangsúlyt kapott az automatizálás további területei, mint pl: az árnyékolók vezérlései is.
A távirányítós megoldásoknak köszönhetően, vagy akár egy fali érintőképernyőről kiválasztva mozgathatjuk a ház összes árnyékolóját, kiegészítve akár időkapcsolóval, szél-fényérzékelővel vagy most már lefagyás érzékelővel is. A rádióvezérlésnek köszönhetően akár a belső világítás fényerejét, de még a napellenzőbe építhető hősugárzó erejét is szabályozhatjuk! Egy új szoftver segítségével az interneten keresztül, akár nyaralás közben is felügyelhetjük árnyékolóink éppen aktuális állapotát. Ha nincs otthon a lakás tulajdonosa, biztonságosabbá is tehetjük otthonunkat általuk, hiszen adott esetben a vezérlés nem csak a redőnyöket engedi le, hanem a biztonságtechnikai távfelügyelet mellett riasztást küld az árnyékolástechnikai távfelügyeletnek is!
„Ez a funkció már Magyarországon is elérhető” – erősítette meg kérdésünkre Németh Gábor a Redőnystúdió & Napellenzőcenter Kft ügyvezetője.
Ha már védelem, akkor a napsugárzás elleni védelemről is beszélnünk kell. A cégnél például több mint 96 féle napellenző típus közül választhatjuk ki a számunkra leginkább kedveset, és fontos tudni, hogy több mint 3500 napellenző szín, és ponyva minta tekinthető meg náluk.
A Napellenzőcenter Kft egyedül az országban, amely olyan napellenzőt mutat be a hazai közönségnek a bemutatótermében, amely az ES-X névre hallgat, és minden idők legnagyobb napellenző alkotása! Mi jellemzi? Öntisztító vászonnal

rendelkezik, V4A minőségi nemesacélból készült, egyedülálló könyökkaros napellenző, mely elnyerte a nemzetközi szintű Reddot Design díjat is! (Több mint 60 nemzet 12000 nevezésével a reddot design award a legnagyobb dizájnversenyekhez tartozik világszerte).
Akárcsak az oldalárnyékolóké, melyek a nem kívánt napsütést hárítják el, a kíváncsi tekintetek mellett. Érdekes lehet a dohányzósátor megalkotása a vendéglátóhelyeken vagy akár munkahelyeken is, hiszen lehetővé teszi a mobil jól szellőző dohányzóhely kiépítését az új dohányzási törvény miatt.
Habár csak néhány terméket ismertettünk, a bemutatóterem felszereltsége kárpótolja a hiányt. A képzett szakemberek készséggel állnak ügyfeleik rendelkezésére. A vállalkozás honlapján pedig naponta olvashatóak az aktuális akciók, láthatunk kisfilmeket, egyéb érdekességeket. Érdemes tehát ellátogatni!
www.redonystudio.hu és
www.napellenzocenter.hu

Redőnystúdió & Napellenzőcenter
Árnyékolástechnikai Kft.
1134 Budapest, Dózsa György út 126. (a Szabolcs utcánál)
Telefon: (+36-1) 782-9938)
Mobil: (+36-30) 246-9913
Nyitva:
Hétfőtől péntekig: 9-17 óra
Szombat: 9-12 óra

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ásó, kapa... és a munkahatékonyság

Számos kéziszerszámot használunk kertünkben, melyek nagyon egyszerű kialakításúak. Talán gyakran emiatt nem is figyelünk oda kellően a részletekre. Pedig egy lötyögő ásónyél, vagy egy nem jól...


Parkettás problémák

Régi parkettáknál előfordul, hogy egyszer csak a parketta lécek felületén apró lyukak és mellettük fűrészporszerű kis kupacok jelennek meg. Mi ennek az oka? A fapadlóban valamilyen farontó rovar...