DOMOFLEX - Sokoldalú hézagtömítő

2010-08-30 22:04:53 | Módosítva: 2010-09-02 22:38:53

A DOMOFLEX szintetikus gumialapú univerzális tömítőanyag jó szolgálatot tesz a bárhol, ahol víz ellen kell megvédeni a csatlakozásokat, réseket, hézagokat, és ahol a szélsőséges időjárás különösen ellenálló anyagot igényel.

Az oldószer tartalmú tömítő majdnem minden felülethez - azaz falhoz, betonhoz, vakolathoz, fához, fémhez, üveghez, bitumenhez és sok más szintetikus anyaghoz - alapozó nélkül is tapad. Minden időjárásban használható, tehát még esőben is, síkos, vizes felületen is lehet vele dolgozni. Lezárja a víz útját kívül-belül a házon, tömít és zár nedves felszínen is, sőt, enyhén olajos felszínen is használható.
Kedvező tulajdonságai révén szélsőséges időjárási körülmények között is tartós megoldás. Felülfesthető, vakolható, burkolható. Együtt alkalmazható rézzel, a szilikonoknál kevésbé penészedik. Felbontatlan csomagolásban akár két évig is tárolható, de gondosan visszazárva is sokáig használható marad. Szilikon-mentes.

Több színben kapható, köztük van áttetsző (transzparens) változat is, továbbá fehér és fekete szín. A nedves, olajos felülethez is tapad. Használható bitumennel kapcsolatban is.
Alkalmazása során más tömítőanyagokhoz hasonlóan kell eljárni: A kinyomó pisztolyba helyezett tubusból a résbe, hézagba nyomjuk a Domoflexet, majd ha szükséges, nedves-szappanos ujjal elsimítjuk a felületet. Ragasztásra nem alkalmas, viszont a réseket, hézagokat hatékonyan tömíti.
Nagyobb hézagok tömítése esetén további biztosítékot jelenthet a rés szabdalta felület Aqua-Dicht vízmegállítóval történő áthidaló kenése.

Magyarországon forgalmazza:

BITIMPEX
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1116 Budapest Építész u. 8-12.
Mobil: +3630-951-9262
Tel+Fax: +36-1-3622473
E-mail: szigeteles@bitimpex.hu
www.bitimpex.hu

További információért keresse fel a www.nedvesfal-szigeteles.hu oldalt, vagy forduljon a termék hazai forgalmazójához. Mindkét anyagot megtalálja a bauMax áruházakban.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: domoflex, tömítő, fuga

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fugák és színek

Még az egyszínű kerámialapokból készült csempeburkolat is mutatósabb, ha színes fugával készül. Az elszíneződött, megszürkült fuga javítható, átszínezhető fugaszínező pasztával. Ezek nem csak...


Csempéhez illő fuga

Kül- és beltérben egyaránt folynak az építési ésfelújítási munkák. Ezek között talán a legnehezebb, de leglátványosabb a hidegburkolás; csempézés, járólap ragasztás. A végeredmény pedig akkor...