DOMOFLEX - Sokoldalú hézagtömítő

2010-08-30 22:04:53 | Módosítva: 2010-09-02 22:38:53

A DOMOFLEX szintetikus gumialapú univerzális tömítőanyag jó szolgálatot tesz a bárhol, ahol víz ellen kell megvédeni a csatlakozásokat, réseket, hézagokat, és ahol a szélsőséges időjárás különösen ellenálló anyagot igényel.

Az oldószer tartalmú tömítő majdnem minden felülethez - azaz falhoz, betonhoz, vakolathoz, fához, fémhez, üveghez, bitumenhez és sok más szintetikus anyaghoz - alapozó nélkül is tapad. Minden időjárásban használható, tehát még esőben is, síkos, vizes felületen is lehet vele dolgozni. Lezárja a víz útját kívül-belül a házon, tömít és zár nedves felszínen is, sőt, enyhén olajos felszínen is használható.
Kedvező tulajdonságai révén szélsőséges időjárási körülmények között is tartós megoldás. Felülfesthető, vakolható, burkolható. Együtt alkalmazható rézzel, a szilikonoknál kevésbé penészedik. Felbontatlan csomagolásban akár két évig is tárolható, de gondosan visszazárva is sokáig használható marad. Szilikon-mentes.

Több színben kapható, köztük van áttetsző (transzparens) változat is, továbbá fehér és fekete szín. A nedves, olajos felülethez is tapad. Használható bitumennel kapcsolatban is.
Alkalmazása során más tömítőanyagokhoz hasonlóan kell eljárni: A kinyomó pisztolyba helyezett tubusból a résbe, hézagba nyomjuk a Domoflexet, majd ha szükséges, nedves-szappanos ujjal elsimítjuk a felületet. Ragasztásra nem alkalmas, viszont a réseket, hézagokat hatékonyan tömíti.
Nagyobb hézagok tömítése esetén további biztosítékot jelenthet a rés szabdalta felület Aqua-Dicht vízmegállítóval történő áthidaló kenése.

Magyarországon forgalmazza:

BITIMPEX
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1116 Budapest Építész u. 8-12.
Mobil: +3630-951-9262
Tel+Fax: +36-1-3622473
E-mail: szigeteles@bitimpex.hu
www.bitimpex.hu

További információért keresse fel a www.nedvesfal-szigeteles.hu oldalt, vagy forduljon a termék hazai forgalmazójához. Mindkét anyagot megtalálja a bauMax áruházakban.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: domoflex, tömítő, fuga

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fugatisztítás

Ugye ismerős az az érzés, hogy egy szépen eltervezett és elkészített burkolás után a sokszor színes kivitelezésű fugák kezdenek elszürkülni, majd teljesen elveszítik eredeti színüket. Sokaknak okoz...


Laminált padlók hibái

A laminált padló másként „viselkedik” a sérülésekkel szemben, mintavalódi fából készült parketták. Ezt a szerkezeti kialakításuk ésafőként a felületük kopásállósági fokozatuk jelentősen...