Álomszép fali dekoráció

Gyerekszoba

2010-08-25 13:47:04 |

Az otthonunkban elérhető kikapcsolódáshoz hozzátartozik a magunk által teremtett harmónia is. A megnyugtató környezetet nemcsak mi felnőttek, de gyermekeink is igénylik. A pillekönnyű, gyorsan és egyszerűen felhelyezhető fali dekorációkkal és díszlécekkel megteremthetjük lakásunk harmóniáját, és megérezhetjük az alkotás örömét.

3D polisztirol fali dekorációk

Fontos, hogy gyermekeink szobája világos és tágas legyen, de ennél is fontosabb, hogy díszítése támogassa kreativitásukat; legyen az a hely, ahol vidáman és nyugodtan élhetik mindennapjaikat.
A polisztirol 3D fali dekorációk többféle formában megtalálhatók: ibolya, rózsa, hibiszkusz, pillangó, laprozetta és liliom. Nagyon látványos faldekoráció, a formák a most divatos dekorációs mintát követik. Kombinálhatók a divatos festékszínekkel és tapétamintákkal. Tökéletessé varázsolhatják a modern és a tradicionális lakás nappaliját és gyerekszobáját egyaránt.
Időtálló dekoráció, azonban a gyermek növekedésével cserélhetők is a formák és színek az adott életszakasz igényeinek megfelelően. Könnyű súlyuknak köszönhetően egyszerűen kezelhetők, festhetők, ragaszthatók, könnyen és gyorsan felrakhatók. A polisztirolból készült termékek formatartók, nem érzékenyek a nedvességre, és jól tapadnak a legtöbb felületre.
A felrakás még a kevésbé gyakorlott "otthon barkácsolni szeretők" által is könnyen elvégezhető:
Elsőként az alapfelületet fessük le a kívánt színnel. Ez lehet falfelület, falap, tapétával bevont felület. A formák diszperziós vagy oldószermentes hobbifestékkel könnyedén tetszés szerinti színre festhetők. A profi barkácsolók "szalvétatechnikát" is alkalmazhatnak: az alap színéhez igazodó mintájú szalvétát formára vágjuk, decoupage-ragasztóval bekenjük a formát, és bevonjuk a szalvétával. Száradás után azonnal ragasztható a kívánt felületre.
Ezután vigyünk fel a formák hátoldalára oldószermentes DECOSA univerzális ragasztót, majd helyezzük a formát a falfelületre, és rövid ideig nyomjuk erősen.

DECOSA díszlécek

A falak és a mennyezet díszítéséhez használt lécek újra divatossá válnak. "Törjünk ki az egyhangúságból "- hangzik el manapság gyakran a lakótér és gyerekszoba kialakításával kapcsolatban. Teljesen mindegy, hogy lakásunkat modern vagy klasszikus bútorokkal rendeztük be, a különböző helyiségek kialakításánál főként olyan díszítőelemek a keresettek, amelyek a gyors és könnyű felhelyezésen túl még kedvező ár-érték aránnyal is kiegészülnek.
E követelményeknek a DECOSA díszlécek tökéletesen megfelelnek, akár sarokprofil formájában a mennyezet és az oldalfal közti harmonikus átmenethez, akár egyszerű, elegáns profillal, vagy mintával gazdagon díszítve ékesítjük velük nappalinkat és a gyerekszobát. Az oldalfali díszlécek felhasználása is igen sokrétű lehetőségeket rejt: pl. képek kereteinek elkészítése, kazetták kialakítása a falon, illetve ajtók vagy más berendezési tárgyak dekoratív keretbe foglalása.
A díszlécek felrakása szintén nagyon egyszerű.
Finomfogú fűrésszel vágjuk méretre a díszléceket. A sarkok kialakításához használjunk gérvágót. A díszlécek diszperziós festékkel könnyedén tetszés szerint átfesthetők.
Vigyünk fel a díszlécek hátoldalára, a ragasztási felületre DECOSA oldószermentes univerzális ragasztót. Végül helyezzük a díszléceket a falra, és nyomjuk rövid ideig erősen.
A DECOSA díszlécek és 3D fali dekorációk megvásárolhatók a hazai barkácsáruház láncokban, illetve a Saarpor Hungária Kft. telephelyén.

Saarpor Hungária Kft.
1239. Budapest, Ócsai út 1-3.
www.saarpor.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Festés helyett tapétázás?

A lakások falainak felújítása általában nagy felfordulással jár. A falak hibáinak kijavítása, majd csiszolása - ami előfeltétele a szép felületnek - köztudottan sok piszokkal jár. És akkor még...


Előtétfalak

A lakóhelyiségek berendezésének stílus változásával – kevesebb bútordarab, tágasabb elrendezés – még az alacsonyabb belmagasságú helyiségekben is jelentős fal­felületek maradnak üresen. Különféle...