Nemzetközi díjat kaphat a 4-es metró két állomása

2014-03-13 16:25:38 | Módosítva: 2014-04-21 15:27:34

Nem a leglassabban épült metró kategóriában szállt versenybe a 4-es metró két állomása, hanem a Fővám téri és Szent Gellért téri állomások a Busz és vasúti megállók kategória fődíjának elnyerésére van esélyük az Architizer.com A+ Popular Choice Awards nemzetközi építészeti szavazásán.


Az új budapesti metróállomások a kortárs látszóbeton-építészet kiemelkedő alkotásai, melyek kétségkívül jó eséllyel indulnak a legizgalmasabb metróállomás címért – írja a BKK a Facebookon. A közönségszavazás már elindult, ami március 21-ig tart, így érdemes szavazni, hogy elnyerjük a díjat. 


A Fővám téri és a Szent Gellért téri metróállomás amerikai és svájci versenytársakkal száll harcba a díjért. A versenytársak alkotásairól képeket ugyanott lehet találni, ahol leadhatjuk a szavazatunkat is a magyar metróállomásokra!

Szavazni itt lehet!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: 4-es metró, metró

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Forgalomba állt az első felújított szerelvény

A tervek szerint 2018 nyarától már csak ilyen felújított szerelvények közlekednek a vonalon. Két héten belül már három korszerűsített szerelvényen lehet majd utazni, és Magyarországon van már öt...


Magyar buszgyártás

A kormányzat erőteljesen támogatná, hogy a BKV magyar gyártású buszokat is bevessen a 3-as metró felújítása alatt. Egyelőre meglehetősen nagy a készülődés a magyar autóbuszgyártók háza táján.