Luxusautó óvodásoknak

2014-03-21 16:18:10 | Módosítva: 2014-03-24 09:55:03

A magyar piacon valószínűleg nem számíthat nagy sikerre a Henes Broon elektromos gyermek luxusautó sorozata. Tulajdonképpen nem is javasoljuk az érdeklődő apukáknak, hogy ezeket a képeket megmutassák kiskorú gyermekeiknek. Csak a bajt hozza magára!


A játékautók nem is annyira játékok, és nem is annyira kicsik, a 4 m hosszú szépségek inkább az igazi autók kicsinyített változatának tekinthetők. Sebességüket és teljesítményüket viszont biztonságosan visszavették, maximum 10-15 km/órás száguldásra képesek. 


Ezzel viszont az összes korlátot fel is soroltuk, mert a független kerékfelfüggesztéstől, a tárcsaféken és a szervokormányon át a négykerék meghajtásig semmit sem spóroltak ki belőlük. Nem hiányozhat a szetereo hangszórópár, az MP3 lejátszó, a kivehető 7 collos androidos táblagép sem, mely utóbbi az amúgy is látványos műszerfalat turbózza fel. A táblagépen természetesen oktató program is van, amelyben a vezetést tanulhatja meg a gazdag szülők gyermeke.


Hogy választani is lehessen, kapható majd sportkocsi, sedan és terepjáró kivitelben is. Mindezek után talán senkit nem lep meg, hogy még az alap modellért is mélyen a zsebébe kell nyúlnia a szülőnek - 800 dollár körül indul az ár -, de ebben sajnos a bőrülés, a független kerékfelfüggesztés, a négykerék meghajtás és a táblagép nincs benne.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Csúcstechnológia a kertben

A kertben sok mindent automatizálhatunk, hiszen a technikai itt is rohamosan fejlődik. E cikk keretében a részletekre nehéz lenne kitérni, deötletadónak talán jó lesz, hogy ki-ki eldöntse, kerti...


Kis házi „konzervüzem”

A nyári-őszi gyümölcsök, zöldségek számos módon tartósíthatók annak érdekében, hogy télen és tavasszal, amikor nem érik semmi, akkor is élvezhessük az előző évi termések ízét. A befőttek,...