A leggyorsabb száraz csempevágási megoldás

Bosch RotoZip spirálfűrész X-Cores(tm) betéttel

2009-09-13 20:38:54 | Módosítva: 2009-09-15 20:13:36

RotoZipA RotoZip spirálfűrészek hatékony megoldást kínálnak az összes kemény járólap szabadkézi, bonyolult, száraz vágásához. Az új vákuumos keményforrasztású technológiának köszönhetően egyetlen X-Core betéttel több mint 100 száraz lyukat képesek vágni porcelán felületen.

Az X-Cores(tm) a legújabb találmány a gyémánt eszköziparban, és a leggyorsabb körfűrész vágófej a piacon. Az új X-Core betétek speciálisan a RotoZip gépekhez lettek kifejlesztve. Nyolc különböző méretben kaphatók, 6 mm-estől a 35 mm-es munka átmérőig, 6,3 mm átmérőjű befogószárral. A magas hengerpalástnak köszönhetően akár 30 mm-es vágási mélység is elérhető velük.
Ezekkel az új betétekkel a professzionális szakemberek kipattogás nélküli, tiszta vágásokat készíthetnek a legkeményebb anyagokon is, mint például a gránit vagy természetes kő padlóburkolat, illetve egyéb kerámiák. Az X-Core betétek alkalmasak már létező lyukak tágítására vagy javítására is.

Az új X-Core betétek vákuumos keményforrasztású technológia segítségével készülnek: ez egy különleges forrasztási folyamat, melyet egy több mint 1000 °C-os vákuum kamrában hajtanak végre. Ez kedvezőbb szemcse eloszlást, illetve irányított beágyazódási mélységet eredményez a hagyományos gyémánt fúrószárak galvanizált gyémántszemcséivel szemben. A gyártási folyamat garantálja a jelentősen hosszabb élettartamot, és lehetővé teszi a lényegesen gyorsabb munkasebességet a spirálfűrészek hagyományos fúrófejeivel szemben.

A száraz vágásokhoz kifejlesztett RotoZip szerszámrendszer a felhasználások széles skáláját teszi lehetővé. Az X-Core fúrófejekkel a RotoZip gépek alkalmasak gipszkarton felületek, konyhapultok, fal-és padlóburkolatok vágására. Az ezekkel a szerszámokkal végzett precíz vágásokat szaniterek beszerelésekor és fémek megmunkálásakor is hasznosíthatjuk.
A RotoZip gépek könnyen kezelhetők és alacsony súlyúak. Felhasználásaik széles skálájának köszönhetően lecsökkentik a szakemberek által használandó különböző szerszámok számát, így igen nagy hasznát vehetik például a villanyszerelők, burkolók és vízvezeték szerelők.
A RotoZip RZ3 és RZ5 spirálfűrészei szakkereskedelmi üzletekben érhetők el 28.310 Ft+ÁFA, illetve 37.810 Ft+ÁFA áron. Az új kezdő készlet 2009. júliusától kerül magyarországi bevezetésre, melynek tartalma a RZ5 spirálfűrész valamint 4 különböző méretű X-Core tartozék.

További információk:
dr. Ficzere Ferenc
Tel.:+361-4313-852
ferenc.ficzere@hu.bosch.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

rohamhippi avatarja

rohamhippi        

Hol tudok ilyet venni?

Ryobi, amivel Ön többre képes

A Ryobi® kisgép megbízható segítőtárs a lakás vagy a ház szépítése vagy felújítása során felmerülő mindenféle munkához. Legyen szó bútorok összeállításáról és rögzítéséről vagy bútorok...


Ha szeptember, akkor faipar

Minden év szeptemberében rendezik me a soproni faipari vásárt, ehhez igazodik minden szerszámkereskedő, és ebben a hónapban hirdetik meg a faipari akciójukat. Ácsok, asztalosok nélkülözhetetlen...