A leggyorsabb száraz csempevágási megoldás

Bosch RotoZip spirálfűrész X-Cores(tm) betéttel

2009-09-13 20:38:54 | Módosítva: 2009-09-15 20:13:36

RotoZipA RotoZip spirálfűrészek hatékony megoldást kínálnak az összes kemény járólap szabadkézi, bonyolult, száraz vágásához. Az új vákuumos keményforrasztású technológiának köszönhetően egyetlen X-Core betéttel több mint 100 száraz lyukat képesek vágni porcelán felületen.

Az X-Cores(tm) a legújabb találmány a gyémánt eszköziparban, és a leggyorsabb körfűrész vágófej a piacon. Az új X-Core betétek speciálisan a RotoZip gépekhez lettek kifejlesztve. Nyolc különböző méretben kaphatók, 6 mm-estől a 35 mm-es munka átmérőig, 6,3 mm átmérőjű befogószárral. A magas hengerpalástnak köszönhetően akár 30 mm-es vágási mélység is elérhető velük.
Ezekkel az új betétekkel a professzionális szakemberek kipattogás nélküli, tiszta vágásokat készíthetnek a legkeményebb anyagokon is, mint például a gránit vagy természetes kő padlóburkolat, illetve egyéb kerámiák. Az X-Core betétek alkalmasak már létező lyukak tágítására vagy javítására is.

Az új X-Core betétek vákuumos keményforrasztású technológia segítségével készülnek: ez egy különleges forrasztási folyamat, melyet egy több mint 1000 °C-os vákuum kamrában hajtanak végre. Ez kedvezőbb szemcse eloszlást, illetve irányított beágyazódási mélységet eredményez a hagyományos gyémánt fúrószárak galvanizált gyémántszemcséivel szemben. A gyártási folyamat garantálja a jelentősen hosszabb élettartamot, és lehetővé teszi a lényegesen gyorsabb munkasebességet a spirálfűrészek hagyományos fúrófejeivel szemben.

A száraz vágásokhoz kifejlesztett RotoZip szerszámrendszer a felhasználások széles skáláját teszi lehetővé. Az X-Core fúrófejekkel a RotoZip gépek alkalmasak gipszkarton felületek, konyhapultok, fal-és padlóburkolatok vágására. Az ezekkel a szerszámokkal végzett precíz vágásokat szaniterek beszerelésekor és fémek megmunkálásakor is hasznosíthatjuk.
A RotoZip gépek könnyen kezelhetők és alacsony súlyúak. Felhasználásaik széles skálájának köszönhetően lecsökkentik a szakemberek által használandó különböző szerszámok számát, így igen nagy hasznát vehetik például a villanyszerelők, burkolók és vízvezeték szerelők.
A RotoZip RZ3 és RZ5 spirálfűrészei szakkereskedelmi üzletekben érhetők el 28.310 Ft+ÁFA, illetve 37.810 Ft+ÁFA áron. Az új kezdő készlet 2009. júliusától kerül magyarországi bevezetésre, melynek tartalma a RZ5 spirálfűrész valamint 4 különböző méretű X-Core tartozék.

További információk:
dr. Ficzere Ferenc
Tel.:+361-4313-852
ferenc.ficzere@hu.bosch.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

rohamhippi avatarja

rohamhippi        

Hol tudok ilyet venni?

Ryobi, amivel Ön többre képes

A Ryobi® kisgép megbízható segítőtárs a lakás vagy a ház szépítése vagy felújítása során felmerülő mindenféle munkához. Legyen szó bútorok összeállításáról és rögzítéséről vagy bútorok...


Két Bosch gép profiknak

Új vezeték nélküli kézi körfűrész és vezeték nélküli szablyafűrész mutatott be a Bosch, kifejezetten profiknak, 18 voltos lítium-ion akkumulátorral.