A Dremel bemutatja: Dremel 4000 multiszerszám

2010-01-29 02:51:46 | Módosítva: 2010-02-07 14:41:59

Idén ősszel jelenik meg a Dremel legerősebb multiszerszáma, ami egyben a legnagyobb teljesítményű multiszerszám a piacon. Ez a Dremel 4000. Az új gép jelenlegi 400-as Digitális sorozatot váltja fel. Ez a legnagyobb teljesítményű és legprecízebb multifunkciós szerszám, amit a Dremel valaha is bemutatott.

A Dremel 4000 forgási sebessége 5000 és 35000 fordulat/perc között fokozatmentesen állítható, ami az alkalmazások nagyon széles skálájára teszi alkalmassá. A külön ki/be kapcsoló beépített patronrögzítő funkcióval rendelkezik, ami megakadályozza annak véletlen aktiválását. Az orr-rész új kialakítása stabilabb ceruzafogás-jellegű fogást biztosít, van rajta akasztóhorog, emellett kiváló ergonómia és minden fogórész puha markolata biztosítja a biztosabb kezelhetőséget.
A fokozott teljesítményt biztosító nagyteljesítményű 175 wattos motor és a terhelés alatti jobb teljesítményt (állandó nyomatékot) biztosító elektronikus visszacsatolás még a legnehezebb munkák elvégzését is lehetővé teszi.
A jelenlegi 400-as Digitális sorozattal összehasonlítva az új Dremel 4000 további előnyökkel is rendelkezik. A teljesítményt 25%-kal, 140-ről 175 wattra növelték. A cserélhető orr-rész meghatározza a megjelenését. A régi 400-as Digitális sorozaton +/- gombok voltak, amelyeket az új 4000-es multiszerszámon egy precíziós tárcsával váltottak fel.

A Dremel 4000 készletben két különleges szerelvény található. Az "alakító platform" pontos síkcsiszolást, valamint 45 fokban és 90 fokban történő csiszolást tesz lehetővé. A "részletmegmunkáló markolat" optimális fogást és kontrollt biztosít például fatáblákba vagy üvegdekorációkba történő maráskor, ezüstnemű vagy sárgarézgombok polírozásakor, díszlécek szűk sarkokban való csiszolásakor, illetve fa székhátak alakításakor.

November 1-től kétféle készletben kapható, 35315 Ft-os illetve 40615 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.
Az egyes számú készlet, a Dremel 4000-1/45 az alapgépet, a Flexibilis szárat, 45 tartozékot (beleértve a SpeedClic-et), egy üdvözlő posztert, a használati útmutatót, a használati lap mellékleteket, egy tároló táskát és egy kartondobozt tartalmaz.

A kettes számú készlet, a Dremel-4/65 az alapgép mellett az új extra ceruza markolat kupakot, a Flexibilis szárat, az egyenes- és körkivágót, fejekkel együtt, az új alakító platformot, az új részletmegmunkáló markolatot, 65 tartozékot - beleértve a SpeedClic-et -, egy üdvözlő posztert, a használati útmutatót, a használati lap mellékleteket, egy műanyag tároló táskát és egy kartondobozt tartalmaz.

További információkért látogasson el a Dremel honlapjára: http://www.dremeleurope.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Medencefűtés hulladékhő hasznosítással

Épületek vagy technológiák hűtése során a hagyományos kompresszoros berendezések (split klímák, hőszivattyúk, folyadékhűtők) a környezeti levegőt, vizet vagy talajt terhelik többlet hővel,...


Csiszoló anyagok

Bármit készítünk, a munkadarabok felületének simasága többnyire alapvetően fontos. Az alapanyagok megmunkálásakor a szerszámok nyomokat hagynak maguk után, és a használt alapanyagok felülete is...