A Dremel bemutatja: Dremel 4000 multiszerszám

2010-01-29 02:51:46 | Módosítva: 2010-02-07 14:41:59

Idén ősszel jelenik meg a Dremel legerősebb multiszerszáma, ami egyben a legnagyobb teljesítményű multiszerszám a piacon. Ez a Dremel 4000. Az új gép jelenlegi 400-as Digitális sorozatot váltja fel. Ez a legnagyobb teljesítményű és legprecízebb multifunkciós szerszám, amit a Dremel valaha is bemutatott.

A Dremel 4000 forgási sebessége 5000 és 35000 fordulat/perc között fokozatmentesen állítható, ami az alkalmazások nagyon széles skálájára teszi alkalmassá. A külön ki/be kapcsoló beépített patronrögzítő funkcióval rendelkezik, ami megakadályozza annak véletlen aktiválását. Az orr-rész új kialakítása stabilabb ceruzafogás-jellegű fogást biztosít, van rajta akasztóhorog, emellett kiváló ergonómia és minden fogórész puha markolata biztosítja a biztosabb kezelhetőséget.
A fokozott teljesítményt biztosító nagyteljesítményű 175 wattos motor és a terhelés alatti jobb teljesítményt (állandó nyomatékot) biztosító elektronikus visszacsatolás még a legnehezebb munkák elvégzését is lehetővé teszi.
A jelenlegi 400-as Digitális sorozattal összehasonlítva az új Dremel 4000 további előnyökkel is rendelkezik. A teljesítményt 25%-kal, 140-ről 175 wattra növelték. A cserélhető orr-rész meghatározza a megjelenését. A régi 400-as Digitális sorozaton +/- gombok voltak, amelyeket az új 4000-es multiszerszámon egy precíziós tárcsával váltottak fel.

A Dremel 4000 készletben két különleges szerelvény található. Az "alakító platform" pontos síkcsiszolást, valamint 45 fokban és 90 fokban történő csiszolást tesz lehetővé. A "részletmegmunkáló markolat" optimális fogást és kontrollt biztosít például fatáblákba vagy üvegdekorációkba történő maráskor, ezüstnemű vagy sárgarézgombok polírozásakor, díszlécek szűk sarkokban való csiszolásakor, illetve fa székhátak alakításakor.

November 1-től kétféle készletben kapható, 35315 Ft-os illetve 40615 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.
Az egyes számú készlet, a Dremel 4000-1/45 az alapgépet, a Flexibilis szárat, 45 tartozékot (beleértve a SpeedClic-et), egy üdvözlő posztert, a használati útmutatót, a használati lap mellékleteket, egy tároló táskát és egy kartondobozt tartalmaz.

A kettes számú készlet, a Dremel-4/65 az alapgép mellett az új extra ceruza markolat kupakot, a Flexibilis szárat, az egyenes- és körkivágót, fejekkel együtt, az új alakító platformot, az új részletmegmunkáló markolatot, 65 tartozékot - beleértve a SpeedClic-et -, egy üdvözlő posztert, a használati útmutatót, a használati lap mellékleteket, egy műanyag tároló táskát és egy kartondobozt tartalmaz.

További információkért látogasson el a Dremel honlapjára: http://www.dremeleurope.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Betonvágás kézi eszközökkel

Bár a falvágás semmiképpen nem a barkácsolók kompetenciája, egy kisebb igazításra vállalkozhat egy rutinos barkácsoló is, ha van elegendően erős kétkezes sarokcsiszolója, és ahhoz megfelelő...


Amit egy kéménynek tudnia kell

Egy műszaki megoldás pontosan annyit ér, amennyi hasznot hoz az ember számára.