Luxusautó óvodásoknak

2014-03-21 16:18:10 | Módosítva: 2014-03-24 09:55:03

A magyar piacon valószínűleg nem számíthat nagy sikerre a Henes Broon elektromos gyermek luxusautó sorozata. Tulajdonképpen nem is javasoljuk az érdeklődő apukáknak, hogy ezeket a képeket megmutassák kiskorú gyermekeiknek. Csak a bajt hozza magára!


A játékautók nem is annyira játékok, és nem is annyira kicsik, a 4 m hosszú szépségek inkább az igazi autók kicsinyített változatának tekinthetők. Sebességüket és teljesítményüket viszont biztonságosan visszavették, maximum 10-15 km/órás száguldásra képesek. 


Ezzel viszont az összes korlátot fel is soroltuk, mert a független kerékfelfüggesztéstől, a tárcsaféken és a szervokormányon át a négykerék meghajtásig semmit sem spóroltak ki belőlük. Nem hiányozhat a szetereo hangszórópár, az MP3 lejátszó, a kivehető 7 collos androidos táblagép sem, mely utóbbi az amúgy is látványos műszerfalat turbózza fel. A táblagépen természetesen oktató program is van, amelyben a vezetést tanulhatja meg a gazdag szülők gyermeke.


Hogy választani is lehessen, kapható majd sportkocsi, sedan és terepjáró kivitelben is. Mindezek után talán senkit nem lep meg, hogy még az alap modellért is mélyen a zsebébe kell nyúlnia a szülőnek - 800 dollár körül indul az ár -, de ebben sajnos a bőrülés, a független kerékfelfüggesztés, a négykerék meghajtás és a táblagép nincs benne.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ismét versenyeznek az alternatív hajtású járművek Budapesten

Ismét megrendezi az alternatív hajtású járművek versenyét az MVM Magyar Villamos Művek szombaton Budapesten, az eseményen napelemes autók, különleges prototípusok, átalakított szériaautók,...


Autógáz tapasztalatok

Az autógáz egységára jelentősen olcsóbb, mint a benziné, ennek ellenére mégsem éri meg mindenkinek. A tényeken túl sok homályos információ és tévhit kering e témában. Írásunkkal szeretnénk tiszta...