Könyvajánló

2011-10-06 12:38:32 | Módosítva: 2016-01-31 18:31:04

A népszerű Besenyő családdal mindig történik valami, és ehhez még csak menniük sem kell sehova. Na, most képzeljék el, amikor ennek ellenére mégis mennek! A kötet szerzője az idén 25 éves Lart pour lart Társulat tagja, a Besenyő család édesanyja, Szászi Móni.

Leslie L. Lawrence: A föld alatti piramis

Samuel Nelson, a New York-i magándetektív egy eltűnt személy felkutatására kap megbízást a maffia emberétől. A nyomozás kiindulópontjául mindössze egy csecsemőkori fénykép szolgál. A szálak felgöngyölítése közben a detektív különös felfedezéseket tesz. Többek között megtudja, hogy a San Antonió-i egyetem professzora a múmiák földjén vezetett ásatás során rábukkant a titokzatos föld alatti piramisra. Leslie L. Lawrence legújabb remekművében mesterien ötvözi a science fiction műfaját a krimik fordulatos stílusával. Milyen szerepet játszottak az elmúlt évszázadokból és más világokból ide vetődött űrhajósok az emberiség történetében? Valóban létezik a föld alatti piramis? Ne maradjon ki a legújabb nyomozásból, járjon a rejtély végére…


Szászi Móni: A Besenyő család kalandjai

A népszerű Besenyő családdal mindig történik valami, és ehhez még csak menniük sem kell sehova. Na, most képzeljék el, amikor ennek ellenére mégis mennek! Például, nyaralni a dorogi szénbányába, vagy kulturáltan kikapcsolódni a házuk földszintjén lévő hentesboltba. Persze olyan is van, amikor nem ők mennek, hanem értük jönnek! Mondjuk, sajnos pont az ufók. Besenyő Pista bácsi, a felesége, Margit, valamelyikük apja, Anti bácsi, nagyfogú kislányuk Besenyő Zigóta, és a szexis szomszédasszony, Kancácska legújabb kalandjairól olvashat az első Besenyő család képregényben a nyelvi lelemények és az emberi gyarlóság iránt fogékony olvasó. A kötet szerzője az idén 25 éves Lart pour lart Társulat tagja, a Besenyő család édesanyja, Szászi Móni, a nagyszerű rajzok Ilauszky Tamás képzőművész keze munkáját dicsérik.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.