Bosch PTD 1 Thermodetektor a teljes lakáshoz

2013-10-18 10:35:52 | Módosítva: 2013-11-13 12:37:35

Számos oka lehet annak, hogy a négy fal között nem érzi jól magát valaki. Nem kell azonban feltétlenül sok időt eltöltenünk az okok hosszas keresgélésével. A PTD 1 segítségével könnyedén azonosíthatjuk a rejtett hőhidakat, a hideg falakat, és megtalálhatjuk a penészképződésre hajlamos helyeket. Ez a mérőműszer nem csupán méri a páratartalmat, valamint a helyiség és a felületek hőmérsékletét, hanem azonnal értelmezi is az eredményeket.

  • A Thermo detektor egyszerű használatának és könnyen értelmezhető jelzéseinek köszönhetően gyerekjáték a rejtett hőhidakmegtalálása, és egy kézmozdulattal felderíthetők a penészképződésre hajlamos helyek. Hőmérséklet üzemmódban a felületek hőmérsékletét tudjuk mérni vele. Az infravörös sugárzáson alapuló hőmérsékletmérés érintés nélkül pontosan leméri bármely felület hőmérsékletét.
  • Penész üzemmódban a PTD 1 háromszínű LED-es kijelzőjén megjelenő, veszélyeztetett és veszélytelen helyekre utaló egyértelmű jelzéseit követve gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a penészképződésre hajlamos helyeket. A penészedés kockázatát jelentősen csökkenthetjük.
  • Hőhíd üzemmódban a mérési eredmények automatikus kiértékelése révén a PTD 1 megtalál minden hőhidat, amely például a külső falakon, a sarkokban vagy az ablak- és ajtókereteknél található.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Két Bosch gép profiknak

Új vezeték nélküli kézi körfűrész és vezeték nélküli szablyafűrész mutatott be a Bosch, kifejezetten profiknak, 18 voltos lítium-ion akkumulátorral.


Környezetbarát csúszásmentesítő

Téli viszonyok közt az utak, járdák és járófelületek jegesedés okozta közlekedési problémák kezeléséhez ajánlunkútszóró anyagokat. A síkosság elleni küzdelemben jelent hatékony megoldást...