Bosch PTD 1 Thermodetektor a teljes lakáshoz

2013-10-18 10:35:52 | Módosítva: 2013-11-13 12:37:35

Számos oka lehet annak, hogy a négy fal között nem érzi jól magát valaki. Nem kell azonban feltétlenül sok időt eltöltenünk az okok hosszas keresgélésével. A PTD 1 segítségével könnyedén azonosíthatjuk a rejtett hőhidakat, a hideg falakat, és megtalálhatjuk a penészképződésre hajlamos helyeket. Ez a mérőműszer nem csupán méri a páratartalmat, valamint a helyiség és a felületek hőmérsékletét, hanem azonnal értelmezi is az eredményeket.

  • A Thermo detektor egyszerű használatának és könnyen értelmezhető jelzéseinek köszönhetően gyerekjáték a rejtett hőhidakmegtalálása, és egy kézmozdulattal felderíthetők a penészképződésre hajlamos helyek. Hőmérséklet üzemmódban a felületek hőmérsékletét tudjuk mérni vele. Az infravörös sugárzáson alapuló hőmérsékletmérés érintés nélkül pontosan leméri bármely felület hőmérsékletét.
  • Penész üzemmódban a PTD 1 háromszínű LED-es kijelzőjén megjelenő, veszélyeztetett és veszélytelen helyekre utaló egyértelmű jelzéseit követve gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk a penészképződésre hajlamos helyeket. A penészedés kockázatát jelentősen csökkenthetjük.
  • Hőhíd üzemmódban a mérési eredmények automatikus kiértékelése révén a PTD 1 megtalál minden hőhidat, amely például a külső falakon, a sarkokban vagy az ablak- és ajtókereteknél található.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fűtés-távfelügyelet

Mindannyian szeretjük otthonunkat biztonságban tudni. A modern riasztó rendszerek kielégítő megoldást biztosítanak otthonaink távfelügyeletére, hiszen egy okosabb riasztó központ a fény és...


Bosch újdonságok a napenergia hasznosításban

Az energia megtakarítást célzó új beruházások, valamint a meglévő épületek felújítása során egyre gyakrabban alkalmaznak megújuló energiaforrásokat. A napkollektorok iránti növekvő érdeklődés...