Egyedülálló rendszer

Háztartási és kommunális szennyvizek tisztítása

2013-07-01 15:13:35 | Módosítva: 2013-07-01 15:16:25

A BIOROCK termékcsaláddal családi házak szennyvize tisztítható, de használható éttermeknél, szállodáknál, iskoláknál, bevásárlóközpontoknál, menedékházaknál és egyéb közösségi helyeken is. Globális kereskedőhálózatának köszönhetően a fogyasztók ezrei vásárolhatják meg ezeket a terméket a világ több mint 75 országban. A viszonteladók által nyújtott egyedülállóan egyszerű koncepciónak és szolgáltatásnak köszönhetően a márka világszerte elismert.

A cél, hogy megoldást nyújtsanak a házi szennyvízkezelés valamennyi problémájára. A nemzetközi szakértőkből álló hálózat megfelelő szakmai támogatást tud nyújtani ehhez a vásárlóknak. A BIOROCK megoldással a megtisztított víz bevezethető a felszíni vizekbe, vagy újra felhasználható öntözésre.


Az eredeti BIOROCK forradalmian új technológia. A szerkezet áramforrás és mozgó belső alkatrészek nélküli üzemel. 24 órán belül üzemképes, és még hosszabb nyugalmi időszakok sem okoznak működésbeli problémát. Szállítási és beszerelési költsége alacsony (műanyag tároló). Beszerelhető már létező rendszerek kiegészítőjeként (meglévő előkezeléses rendszerhez), vagy komplett rendszerként is (az előkezelést is beleértve).

Működése teljesen csendes - nincs energiafelhasználás, zaj, szag - és a működtetési költségek is alacsonyak. A kiváló tisztítási teljesítmény miatt az elfolyó víz minősége kimagaslóan jó. CO2 kibocsátása alacsony, minimális éves karbantartást igényel, és a hosszú ürítési/iszaptalanítási periódusok miatt minimális a karbantartási költség is. Helyigénye kicsi, az élettartama pedig gyakorlatilag végtelen.


A BIOROCK lelkes csapatát olyan munkatársak alkotják, akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szennyvíztisztító berendezések üzemeltetése területén. A szennyvíz-technológia következő generációját - a világszerte elfogadott környezetvédelmi jogszabályokkal összhangban - ezen a folyamatosan változó piacon a kompakt szennyvíztisztító technológiák globális piacvezető cégei fogják vezetni, köztük a BIOROCK. Az elmúlt 20 évben sikeresen valósították meg a különböző technológiai megoldásokat a szennyvíz- és újrahasznosítás területén.

http://www.pureco.hu/

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Pureco

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hogyan dolgozzunk a purhabbal?

A poliuretánhab (purhab) két fő alkotóeleme a poliol és az izocianát. Ezek keveréke a kinyomást követően a nedvesség hatására gyorsan megduzzad, és bizonyos idő múlva kemény, vágható hab...


Családja biztonságát ne bízza a véletlenre!

Sokan vannak tisztában a szén-monoxid mérgezés súlyos következményeivel, mégis kevesen gondoskodnak megfelelően családjuk védelméről. S hogya helyzet még bonyolultabb legyen, az sem érezheti...