Mester akku koncepció

Einhell Power X Change

2013-07-31 13:27:06 | Módosítva: 2013-09-18 11:14:44

Multifunkciós és kombinálható, ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk az Einhell új Power X Change koncepcióját. A mesterakkuval működtethető szerszámgépek segítségével egyszerre óvhatjuk a környezetünket és a pénztárcánkat is.

Egyetlen akkuval szerszámgépek egész sorát működtethetjük, a legegyszerűbb feladatoktól a nagyobb igénybevételt jelentő munkákig, mindezt szabadon, kábelek és kötöttségek nélkül. A 7 az 1-ben koncepcióval nem kevesebb, mint hét különböző géphez használhatjuk ugyanazt a Li-ion akkut. Elsőként az akkus fűnyírót lehet majd kapni Magyarországon, majd három további kerti szerszámgépet; sövényvágót, fűszegélynyírót és lombfújót. A közös-akkus családhoz tartozik még két akkus csavarozó és egy rezgőfűrész is.

Az akkus készülékekhez kétféle akkumulátort használhatunk, egy 18 V-os, 1500 mAh-ást, vagy egy ugyanekkora feszültségű 3000 mAh-ást. A kisebb teljesítmény-igényű szerszámokhoz praktikusabb a kisebb akku, mert azoknál a kis súly a fontosabb szempont, a fűnyíró viszont az erősebb áramforrást igényli. Így aztán ez utóbbihoz már a készülékkel együtt két akkumulátort is kapunk az izmosabbikból, ráadásul két gyorstöltővel, hogy amíg az egyikkel dolgozunk, a másikat újra tudjuk tölteni. 


A LED kijelzős, intelligens gyorstöltő természetesen szabályozza, az optimumon tartja a töltést, és megakadályozza az akku túlmelegedését, túltöltést. Az akku töltöttségi szintjét is LED kijelzők mutatják. A 3000 mAh-ás akkuval nem kevesebb, mint 260 m2 gyepet tudunk lenyírni egyszerre – a konkurens gépek a felét sem tudják ennek. Ha azonban a szükség úgy kívánja, akkor a kisebb és nagyobb kapacitású akkumulátorok kompatibilisek egymással, bármelyik-bármelyik gépbe berakható.

Ezzel a modern és jövőbe mutató technológiával egyszerre óvjuk környezetünket és pénztárcánkat, hiszen az első készülékhez kapott akkumulátorral már minden később vásárolt gépet is üzemeltetni tudunk, így nem csak pénzt spórolunk, hanem a tároláshoz is kevesebb hely kell majd.Vásárláskor a Power X Change családhoz tartozó szerszámgépek és az akkumulátorok külön életet élnek, bármelyik gépet megvehetjük akkumulátorral vagy a nélkül, és természetesen egyéni igényünk szerint dönthetünk a szükséges akkuk számáról is.

Katalógus (német nyelvű)

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.