Dimag olvasó Androidra és iPadre

2011-10-07 12:05:29 | Módosítva: 2011-10-07 12:09:07

Újabb szolgáltatással bővült a Dimag.hu oldal! Mától az Ezermester magazin digitális kiadása elérhető Androidos rendszerrel is.

Az új Dimag Reader program ingyenesen letölthető az Android Marketben. Az iPaden és PC-n már megszokott forma stabilan és élvezhetően nyújtja a digitális kiadványok olvasásának élményét. Próbáld ki az új alkalmazást, és vidd magaddal az Ezermester magazint a mobilodon vagy táblagépeden!

A Dimag Reader for Android ingyenesen letölthető az Android Market-ből! 

  1. Az Android Market oldalán keresztül töltse le androidos készülékére a Dimag Readert. 
  2. Indítsa el a letöltött alkalmazást és lépjen be a regisztrált felhasználónevével és jelszavával  (Ugyanaz, amit a dimag.hu-n, illetve PC-n vagy iPad-en használ) 
  3. Megjelenik az elérhető magazin fül, a bal oldalon felül található frissítés gombbal frissítsen 
  4. Megjelenik a dimag.hu webshopban megvásárolt összes kiadványa és az ingyenes magazinok. (A kiadványok egyszeri letöltése után nincs szükség internet kapcsolatra az olvasáshoz.) 
  5. A kiadványok nevére rábökve láthatja a letölthető lapszámokat.

A Dimag Reader 2 for iPad ingyenesen letölthető az Apple Store-ból! 

  1. Töltse le az iPad készülékére, vagy a számítógépére az iTunes programtárba 
  2. Ha a számítógépére töltötte le, akkor az iTunes program segítségével szinkronizálja az aplikációkat, hogy az eszközére kerüljön. 
  3. Ha a gépére töltötte, vagy a szinkronizáció kész, akkor indítsa el a Dimag Reader 2 for iPad programot és első alkalommal lépjen be a regisztrált felhasználónevével és jelszavával (Ugyanaz, amit a dimag.hu-n, illetve PC-n használ) 
  4. Az elérhető és az ingyenes fülekben találja a letölthető kiadványait.
  5. Letöltés után azonnal eléri a dimag.hu webshopban megvásárolt összes kiadványát. (A kiadványok egyszeri letöltése után nincs szükség internet kapcsolatra az olvasáshoz.)

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.