Falapos videoszerkesztő iPhone-hoz

2012-01-19 13:25:10 | Módosítva: 2012-01-19 13:53:27

Egy falap, egy tükör és egy iPhone - a low-tech és a high-tech találkozása. A vicces kiegészítővel érdekes videók készíthetőek.

A trükkös képhatásra, meghökkentő felvételekre vágyó okostelefon tulajdonosok több tucatnyi alkalmazás közül válogathatnak az online boltokban. Van azonban más lehetőség is, ha fel szeretnénk dobni videónkat. A Love Box nem más mint egy falap, amin egyrészt iPhone-unkat mozgathatjuk, másrészt egy tükröt tologathatunk. Ezzel különleges hatás érhető el: egy osztott képen rögzíthetjük az előttünk és mögöttünk zajló eseményeket, vagy két ember párbeszédét is felvehetjük. 
A koncepció Párizsban pattant ki az alkotók fejéből, egy iPhone-nal készített film forgatása közben. Az egyszerű kialakítás ellenére lehetőségeink szinte korlátlanok. A telefont eltolva, az osztás mértékét változtathatjuk, a tükör és a telefon együttes mozgatásával pedig kicsinyítő-nagyító hatás érhető el. A sorszámozott Love Box megvásárolható, de könnyen el is készíthető, olcsó alapanyagokból.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Bérces Balázs

Címkék: Love Box, videó, iPhone

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Családi házak kamerás védelme

A betörésvédelmi rendszereknek az egyik jelentős vonalát képviselik a kamerás megfigyelő rendszerek. A biztonságtechnika e területén is nagy választékot találhatunk, hiszen a "kamukamerától" a...


Praktikus újdonságok a Daniellától

Videó kaputelefon ésLED reflektor