Bringarázs

2011-09-23 10:22:53 | Módosítva: 2011-09-23 11:03:31

Biztonságos, helytakarékos, időjárásálló. A Velo-Safe kerékpártartóval csökkenthető a társasházak tárolóinak zsúfoltsága, pályaudvarok környékén pedig nem kell aggódnunk bringánk sorsa iránt.

A városi bringások, kerékpárral ingázók számának robbanásszerű növekedése több ezer tárolóhely kialakítását teszi szükségessé. Szerencsére a régi, kereket fogó megoldást egyre több helyen váltják le a korszerű, vázat rögzítő tartók. A Magyar Kerékpárosklub ajánlást is készített a megfelelő támasztékot, rögzíthetőséget, biztonságot nyújtó kerékpártárolókról. Forgalmas helyeken szükséges lehet zárt tárolók kialakítása, illetve a helyszűkében lévő társasházak környezetében is felmerül ez az igény. A kerékpárral és tömegközlekedéssel vegyesen ingázók számára itthon is történnek ilyen próbálkozások, például a szentendrei HÉV végállomáson. 

A brit Cycle-Works a bringatárolók specialistája, számos érdekesség található termékeik között, érdemes ötleteket meríteni belőlük.

A Velo-Safe a cég legújabb terméke, különlegessége formájában rejlik. Az ékszerű alaknak köszönhetően egyedi igény szerint variálható, és olyan helyekre is elhelyezhetjük, ahová egy hagyományos, téglatest forma nem férne el (például sarkokban). A Velo-Safe strapabíró, vandálbiztos, 6 mm vastag alumíniumból készült, a biztonságot pedig a két ponton záródó szerkezet biztosítja. Lehetőségünk van kulcsos és számzáras kivitel közül választani, illetve műanyag betekintőablak is kérhető ajtajára. Belsejében egyaránt tárolható hagyományos vagy fekvőbicikli. 


Erős, újrahasznosított műanyagból készült tárolóikat mélygarázsokba szánjákHa nem vagyunk helyszűkében, álló kialakítású, akasztós kivitelt is választhatunkKét bringa tárolható ebben a kerti „bunkerben”Szintén két kerékpár fér el a kétszintes garázsbanKerékpárkölcsönzők, cégek számára készült a kétszintes tartófal


Egy-két autós parkolóhely egy egész épület bringásainak tárolási gondjait megoldja

(forrás: http://www.cycle-works.com)

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Bérces Balázs

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Dekoratív ablakrácsok

Az ablakokra általában a betörések megakadályozása miatt szerelnek fel rácsokat a lakástulajdonosok. Ámhogy ne érezzék magukat „börtönben”, abiztonságot szolgáló rácsok ötletes és dekoratív...


Visszaveszi az Ikea a biztonsági kapukat

Az IKEA visszahívja a fúrás nélkül, rugós szerkezettel az ajtókerethez rögzíthető PATRULL KLÄMMA és PATRULL SMIDIG biztonsági kapuit az esetleges leesés kockázata miatt.