Felújítás Kihívás a WD-40-nel, vonzó nyereményekkel

2024-04-12 12:34:31 | Módosítva: 2024-04-24 15:54:02

Te is szeretsz barkácsolni? Akkor a szerszámosládádban minden bizonnyal ott lapul egy doboz WD-40, amely 2000+ felhasználási lehetőséget nyújt otthoni, kerti, munkahelyi, autós, sport és egyéb célokra.


Mutasd meg, hogy Te hogyan használod a WD-40-et, és szerezd meg a 

Felújítás kihívás

egyedülálló díjait! Oszd meg velünk, hogy Te mire használod a WD40-et, és nyerd meg a 

2 millió forint

összértékű ajándékok egyikét! 

Nagy teljesítményű elektromos rollert, smart TV-t, klímát, és még sok mást nyerhetsz.

Nézd meg a nyereményeket!

Minél kreatívabb pályázatot töltesz fel, minél komplexebb a munka, annál nagyobb eséllyel indulsz a díjakért. Természetesen a vicces, kreatív ötleteket is nagyra értékeljük.

A részletes pályázati feltételeket és a regisztrációt itt találod.

Smart straw, az okos spray

Az okos Spray 2Ways technológiának köszönhetően egyszerűen visszahajthatod a Smart Straw-t a palackra, és a széles szórófej még mindig a rendelkezésedre áll, ha nagyobb lefedettségre van szükséged.

A WD-40 Smart Straw precíziós applikátorral rendelkezik, hogy behatoljon a beragadt vagy elakadt részekbe, és alapvető kenést biztosítson a mozgó alkatrészeknek, valamint kiszorítsa a nedvességet, így megvédheted a nehezen elérhető alkatrészeket a rozsdától.

A 360°-ban elfordítható szeleppel lehet egyenesen és fejjel lefelé is fújni, így bármilyen munkához könnyen használható. Szélesen és pontosan fúj, használata rugalmas. Eltünteti az olajat, a piszkot és a szennyeződéseket.

Az új 250 ml kiszerelést kisebb mérete miatt sokkal könnyebb használni. Kompakt, kis helyen elfér.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.