Elhalasztják a Construmát is

2020-03-12 13:06:28 | Módosítva: 2020-03-23 16:14:59

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását a Construma és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: június 10-14. 


A koronavírus-járvány terjedése az elmúlt napokban tovább súlyosbodott, a kiállítás szervezői nem kívánják kitenni sem kiállítókat, sem látogatóikat, sem munkatársaikat egy esetleges fertőzésveszélynek.

A vis maior helyzetre tekintettel a kiállításszervező új időpontot határozott meg, így a Construma kiállításcsokrot június közepén tudja biztonságosan megrendezni.

Bár márciusi lapszámunkban még invitáltuk Olvasóinkat, hogy látogassák meg az Ezermester pavilonját április elején, értelem szerűen ez a meghívásunk június közepére tolódik. Sajnos ebben az időpontban is csak reménykedni tudunk.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: construma

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Construma 2015: Otthonteremtési kiállításcsokor

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, aCONSTRUMA, és vele egy időben a HUNGAROTHERM épületgépészeti, a RENEO megújuló energia szakkiállítás, az OTTHONDesign a lakberendezés ésdesign...


CONSTRUMA 2017. április 5-9.

Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között...